Ontdekken wat je Écht wilt juist in deze tijd belangrijk


LEIDEN, 20090506 -- Veel mensen zijn in deze tijd op zoek naar een andere baan. Velen van hen weten niet waar te beginnen en worden nerveus van de kredietcrisis. De nieuwe website van Brigitte van Tuijl, www.brigittevantuijl.nl, biedt gratis inspiratie en informatie om verder te komen.

Juist in deze tijd is het belangrijk om te weten wat je wilt en wat je sterke punten zijn. Er zijn zoveel mensen op zoek naar een baan dat het belangrijker is dan ooit om jezelf goed te kunnen verkopen aan een werkgever.

Het is echter wel belangrijk daarbij trouw te zijn aan je eigen wensen en capaciteiten.
Als je jezelf teveel aanpast aan wat jij denkt dat een functie van je vraagt, is te weinig zichtbaar wie jij bent en wat jouw meerwaarde voor de werkgever is. Het komt sterker en overtuigender over als je precies weet aan te geven wie je bent, wat je kan en waarom dit bedrijf op jou zit te wachten.

Maar wat als je dat niet weet?
Dan is het zaak dat in kaart te brengen. Niet iedereen heeft tijd of de gelegenheid om dat in een loopbaantraject in kaart te brengen. In dat geval biedt de site van Brigitte van Tuijl uitkomst. De site biedt tientallen artikelen en inspirerende interviews waaruit je allerlei handige tips en inzichten kunt halen. Die helpen je in kaart te brengen wat je sterke kanten zijn en hoe je deze het best kunt presenteren.

Brigitte van Tuijl werkt sinds 2003 als zelfstandig loopbaancoach.
Zij is gespecialiseerd in mensen helpen ontdekken wat ze écht willen, zodat ze werk kunnen vinden dat helemaal bij hen past. Zij heeft daarover ook een boek geschreven dat door Uitgeverij De Zaak is uitgegeven: Ontdek wat je écht wilt - en maak daar (je) werk van.
Dit boek is via alle boekhandels in Nederland en België verkrijgbaar.

Meer informatie kun je vinden op de site www.brigittevantuijl.nl
Op deze site kan je ook een gratis abonnement op inspiratiemail nemen. Brigitte is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 071 - 513 02 76. Mailen kan naar brigitte@brigittevantuijl.nl. Je krijgt uiterlijk binnen 2 werkdagen antwoord.





Ingezonden persbericht