Auto verkopen laten stijgende lijn zien


Flinke groei ten opzichte van laatste vier maanden 2008

ENSCHEDE, 20090506 -- De autoinkoop site www.ikwilvanmijnautoaf.nl laat weten dat de verkopen over de eerste vier maanden een flinke groei laten zien ten op zichte van de laatste vier maanden van 2008.

Auto verkopen

Op de website kunnen particulieren en het MKB hun auto aanbieden waarna een team van 650 autoinkopers en autodealers een inkoop bieding doet op de auto. Na 48 uur ontvangt men het bod per e-mail waarna de auto met een druk op de knop verkocht kan worden. Dit systeem wordt veel gebruikt door mensen die de auto graag anoniem willen verkopen en niet jan en alleman aan de deur willen hebben. Doordat uitsluitend gewerkt wordt met goedgekeurde en bij de RDW aangesloten autobedrijven is een correcte afwikkeling gegarandeerd.

Dat de dienst in een behoefte voorziet blijkt wel uit het feit dat sinds de start in juni 2007 al meer dan 120.000 auto's getaxeerd zijn. Momenteel verwisselen er tientallen auto's per dag via dit auto verkoop systeem van eigenaar. Meer dan 90 % van de mensen die hun auto via dit systeem verkocht hebben geven een rapportcijfer van 8 of hoger. Aan het woord Vincent Stevens van Ikwilvanmijnautoaf.nl: "De verkopers zijn erg enhousiast over de werking van onze website. Doordat men anoniem en discreet de auto kan aanbieden krijgen ze geen vragen uit de buurt. Dat is wel anders als je hem op Marktplaats zet, dan zie je de volgende dag al de vrgende blikken van de buren omdat iedereen kan zien dat je je auto te koop hebt gezet. Ook werken wij samen met de grootste auto inkoop specialisten in Nederland waardoor een goede bieding gegarandeerd is".

Auto snel verkopen

Ook de auto snel verkopen? Zet hem gratis en vrijblijvend op de website www.ikwilvanmijnautoaf.nl





Ingezonden persbericht