Transavia

Terugkeer bestemmingen Pau Pyreneeën en Bergerac transavia.com

17 maart 2009

transavia.com vliegt vanaf 6 mei weer naar de Franse bestemmingen Pau Pyreneeën en Bergerac, beiden vanaf Amsterdam. Op beide bestemmingen wordt in voor- en naseizoen 3x per week gevlogen, terwijl er in juli en augustus 2 vluchten per week zijn gepland. Er zal worden gevlogen met de Boeing 737-700, die over 149 stoelen beschikt.

De low cost low fare luchtvaartmaatschappij was afgelopen winter gestopt met beide lijndiensten en het was i.v.m. beperkte vlootruimte lang onduidelijk of deze bestemmingen voor de zomer van 2009 zouden terugkeren. Omdat er nu alsnog ruimte in de vloot is, ontstond de mogelijkheid om Pau en Bergerac alsnog toe te voegen aan het lijndienstnetwerk.

De vluchten naar de Pyreneeën en de Dordogne zijn een waardevolle aanvulling op het palet van toeristische zomerbestemmingen van transavia.com. Zo biedt Pau niet alleen toegang tot de Pyreneeën, maar ook tot de Atlantische kust en de Spaanse regio Navarra. Voor Bergerac geldt dat de departementen zoals de Dordogne, Lot & Limousin eenvoudig bereikbaar worden.