Signeersessie Sporting Lokeren bij Fun

04/05/2009 13:50

FUN BELGIUM NV

Op woensdag 6 mei organiseert voetbalclub Sporting Lokeren een signeersessie met de spelers en trainers uit de A-kern in de Fun winkel in Lokeren. Op die manier willen zij Fun bedanken voor de sponsoring van de jeugdploegen, die sinds kort allemaal in een Fun T-shirt spelen.

Fun is de nieuwe sponsor van de jeugdploegen van Sporting Lokeren Oost-Vlaanderen. Mede dankzij Fun kunnen een kleine 350 jeugdspelers in diverse categorieën hun grootste passie beoefenen en perfectioneren. Fun heeft een hart voor sport en is trots mee te bouwen aan de toekomst van het Belgisch voetbal.

Sporting Lokeren wil Bart Coeman, voorzitter van de raad van bestuur en bestuurder van Fun, hiervoor in de bloemetjes zetten. Bij die gelegenheid zullen niet alleen de jeugdspelers aanwezig zijn, ook spelers uit de A-kern zullen hun opwachting maken. Speciaal voor de fans is er een signeersessie voorzien.

U bent van harte welkom op woensdag 6 mei van 15 tot 17 uur in de Fun winkel in Lokeren, Zelebaan 73.

Er is gelegenheid om foto's te maken en er is de mogelijkheid tot een gesprek met dhr. Bart Coeman en de aanwezige spelers en jeugdtrainers.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen door een e-mail met uw naam en medium te sturen naar Filip Werniers (filip.werniers@fun.be) of Ariane De Troch (ariane.detroch@sporting.be).

Over Sporting Lokeren

Sporting Lokeren is een vaste waarde in het Belgische eersteklasse-voetbal, die kan terugblikken op een rijke geschiedenis! Bijna 40 jaar geleden ging KSC Lokeren van start in 3e klasse en 6 jaar later speelde de ploeg al 2 fabuleuze wedstrijden in de 2e ronde van de UEFAcup tegen Fc Barcelona. Het Europese hoogtepunt van de club was de kwartfinale in de UEFACUP tegen AZ '67 (seizoen '76-'77) en meer recent in 2003 de 2e ronde in de UEFACUP tegen Manchester City. Opvallend is ook het feit dat de voetbalploeg al een onvoorstelbaar aantal grote spelers en trainers in huis heeft gehad: Jef Jurion, Vacenovsky, Lubanski, Larssen, Lato, Verheyen, Jan Koller, -

Sporting Lokeren tracht zich te profileren als een familieclub waar leuk voetbal gecombineerd gaat met een sympathieke omkadering waar iedereen zich "thuis" voelt..

Over FUN

Fun is één van de grootste spelers in de vrijetijdsmarkt in België. Fun brengt vernieuwing in het segment van de vrijetijdsbesteding voor kinderen, jongeren én volwassenen met een ruim assortiment speelgoed, babyartikelen, multimedia, tuinmeubelen en zomerartikelen, school- en seizoensproducten waaronder Halloween en Kerstdecoratie.

In de Fun winkels zijn de herkenbare shop-in-the-shop concepten terug te vinden: Disney Plaza, PlopsaShop, Standaard Bookshop en Mexx-shop.

Fun werd opgericht door de familie Coeman en groeide via een snelle expansie en een partnership met de beursgenoteerde investeringsgroep Mitiska uit tot één van de grootste winkelketens in de markt van de vrijetijdsbesteding.

Fun telt momenteel 29 vestigingen en plant elk jaar 2 tot 3 bijkomende winkels te openen. De winkels hebben een gemiddelde oppervlakte van 2.000m². Fun stelt meer dan 400 mensen tewerk. Fun is op weg naar een jaaromzet van 80 miljoen euro.

Fun, daar begint de pret.