VVD


5-5-2009

Van Baalen: VVD gaat voor Rotterdamse aanpak in Europa

VVD-lijsttrekker bij de Europese Verkiezingen Hans van Baalen gaat voor de Rotterdamse aanpak in Europa. "Mouwen opstropen en stoppen met de onzin! Dat is waar ik voor sta".

In het kader van de Europese Verkiezingen, zal Van Baalen op woensdag 6 mei een bezoek brengen aan de grootste haven van Europa: Rotterdam. De Rotterdamse haven is letterlijk "The Gateway to Europe". De haven is een cruciaal knooppunt van goederenstromen. De in de haven gevestigde industrieën zijn een belangrijke toeleverancier voor bedrijven in heel Europa. En de Rotterdamse haven is de economische motor van Nederland.

"Die Rotterdamse mix van ambitie zonder kapsones, aanpakken zonder kletspraat, heeft de Rotterdamse haven groot gemaakt en spreekt mij enorm aan. `Stop de onzin!' is mijn credo in deze verkiezingen. Ik ga voor de Rotterdamse Aanpak in Europa", aldus de geboren Rotterdammer. Tijdens zijn bezoek zal hij zijn Rotterdamse aanpak verder uiteen zetten.

Van Baalen brengt 's ochtends een bezoek aan RDM Stadshavens en gaat daar met Rotterdamse ondernemers in debat over zaken als de invloed van Europa op de Wereldhaven Rotterdam en verbetering van het level playing field. 's Middags laat hij zich informeren over de bereikbaarheid van de stad in het Informatiecentrum van Centraal Station. 's Avonds komt hij in contact met de Rotterdammers tijdens het Café LiberAir en zal hij spreken over Internationaal ondernemen.

Café LiberAir, woensdag 6 mei 20u00 - 22u00, The Hospitality Club (pakhuis 1-3), Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam