Nieuw televisieprogramma 'Team Van Toen' voor Lotto

27/03/2009 11:00

De Lotto

Lotto is vanaf donderdag 7 mei op televisie met een nieuw RTL4-programma 'Team Van Toen' geproduceerd door SNP Holding. Het televisieprogramma zal gepresenteerd worden door Humberto Tan. Humberto zal samen met een Nederlandse sportlegende en zijn of haar jeugdteam terugblikken op de tijd waarin de sportcarrière begon. Een reünie van clubgenoten van vroeger.

"In het nieuwe televisieprogramma 'Team Van Toen' staan echte sportlegendes centraal, zoals Pieter van den Hoogenband, Rintje Ritsma, Arnold Vanderlyde, Leontien van Moorsel. Zij zijn ooit begonnen met de sport waar ze zo groot in zijn geworden. Samen met hun oude teamgenoten gaan zij terug naar de oude sportclub en halen zij herinneringen op. Als herinnering plaatsen zij ook een gedenkteken bij hun vroegere club. Een geschenk, namens de sporters en Lotto, aan de plek waar hun carrières en levens begonnen," aldus Frank Bijman, commercieel directeur van De Lotto.

Humberto geeft aan: "Ik hou van verhalen en daar zit 'Team Van Toen' vol mee. Niet alleen de verhalen van de geslaagde topsporters, maar juist ook van de voormalige teamgenoten om hen heen. Hadden ze dezelfde ambities of juist niet? En wat deden ze eigenlijk buiten de sport? Het zijn de verhalen die 'Team Van Toen' zo speciaal maken. Verhalen van bijzondere mensen."

Het programma 'Team Van Toen' is wekelijks te volgen bij RTL 4 vanaf donderdag 7 mei tussen 22.30-23.00 uur gedurende acht weken. Tijdens de uitzendingen wordt doorverwezen naar de Lotto-trekkingen die plaatsvinden op de zaterdag bij RTL 4 rond de klok van 19.50 uur na het RTL Nieuws.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.