Vlaamse Overheid

Ondernemerschap

Uitnodiging Seminarie rond Vrouwelijk Ondernemerschap

Vlaamse overheid

maandag 20 april 2009

Op 7 mei 2009 organiseert het Enterprise Europe Vlaanderen een seminarie over "Vrouwelijk Ondernemerschap". Twee vrouwelijke ondernemers uit Vlaanderen Denise De Vlieger van het bedrijf Almasy, Trees Loncke van het bedrijf Agro 2000 en één uit het Verenigd Koninkrijk Madi Sharma ( tevens vertegenwoordigster van de werkgevers bij het Economisch en Sociaal Comité van de E.U. ) zullen u vanuit hun dagdagelijkse ervaringen uiteenzetten hoe zij het ondernemerschap aanpakken en ervaren.
Het seminarie vindt plaats in het Antwerp Learning and Meeting Point (ALM) in de Filip Williotsraat 9, 2600 Berchem. Er is parkeergelegenheid vlak vóór het gebouw of in de straten daarrond.

Bent u geïnteresseerd om kennis te nemen van de ervaringen van deze vrouwelijke ondernemers, schrijf u dan voor dinsdag 5 mei in op het volgend e-mailadres: enterprise.europe@vlaanderen.be met vermelding van uw volledige coördinaten.

Aansluitend is er een korte lunch met mogelijkheid tot netwerking; wel graag bij inschrijving vermelden of u deelneemt aan de lunch. De plaatsen zijn beperkt! Eerst komt, eerst maalt!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Leen De Smet van het Enterprise Europe Network Vlaanderen door te bellen naar het nummer 02 553 38 77.

Voor meer persinformatie kunt u terecht bij:

Zie hoger