RTL Group

Halve finale UEFA Cup HSV - Werder Bremen live bij RTL 7, RTL7.NL en RTLVOETBAL.NL

De return in de halve finale van het toernooi voor de UEFA Cup, Hamburger SV - Werder Bremen, is op donderdag 7 mei live te volgen bij RTL 7. Maar ook op internet hoeft men geen doelpunt te missen, want als de voetballiefhebber niet een tv maar wel een pc bij de hand heeft, dan stemt hij of zij af op rtl7.nl of rtlvoetbal.nl voor een rechtstreeks verslag.

Wat Derek Ogilvie bijzonder maakt en waarom het Nederlandse publiek hem zo waardeert, is dat de informatie die hij doorkrijgt ongekend gedetailleerd, verbluffend concreet en no nonsense is. Met de nodige zelfspot en humor weet Derek op zijn bekende confronterende manier mensen te helpen die worstelen met vragen over een overleden dierbare of wachten op een bevestiging dat hun overleden geliefden bij hen zijn. Geen enkele reading is hetzelfde en verhalen kunnen soms een compleet andere wending nemen.

Uitzending: RTL 7, donderdag 7 mei, tussen 20.30 en 23.15 uur.

Website: rtlvoetbal.nl

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.