Politie Hollands Midden

Datum: 7 mei 2009


---

Hillegom Verdachten van inbraak aangehouden De politie heeft donderdag 7 mei rond 02.30 uur twee Boskopers van 19 en 22 jaar aangehouden op verdenking van inbraak in een winkel aan de Houttuin. De politie kreeg de melding van de inbraak rond 02.10 uur. Agenten die naar de winkel reden zagen drie personen wegrennen richting de Hoofdstraat. Twee van hen konden op de Hofstraat worden aangehouden. De politie nam een auto in beslag en doet verder onderzoek. Bij de winkel was de ruit van de voordeur ingegooid om binnen te komen. Uit de winkel is niets weggenomen.

Lisse Politie zoekt bromfietsster De politie is op zoek naar een bromfietsster die er woensdag 6 mei rond 16.30 uur de oorzaak van was dat een 12 jarige meisje uit Lisse op de Heerweg ten val kwam. Het meisje hield er een pijnlijke enkel en een beschadigde fiets aan over. De bromfietsster reed door. De politie vraagt mensen die het voorval hebben gezien om contact op te nemen met de politie in Lisse. Dit kan via 0900-8844.

Het meisje fietste op het brom/fietspad hoogte van een garagebedrijf met een leeftijdsgenote toen de bromfietsster claxonneerde om te passeren. Op het moment dat de meisjes daarvoor ruimte maakten door achter elkaar te gaan rijden, wurmde de bromfietsster zich er al langs. De sturen raakten elkaar en het meisje kwam met haar fiets ten val. Op de bromfiets zat nog een meisje dat geen helm droeg en nog achterom keek.

Leiden Aangehouden voor vernielen ruit De politie heeft donderdag 7 mei een 41 jarige man uit Leiden aangehouden voor het vernielen van een ruit van een woning aan de Jan Vossensteeg. De bewoonster schrok rond 01.00 uur van een klap en zag een steen de woonkamer binnenkomen. De politie gebeld en de verdachte werd op de Van der Werfstraat aangehouden. Hij is voor het verdere onderzoek ingesloten.

Gouda Politie gaat gesloten verklaring Vredebest handhaven De politie gaat de gesloten verklaring die er is voor verkeer op de Vredebest in de richting van het Kleiwegplein de komende tijd handhaven. De politie doet dit naar aanleiding van klachten van buschauffeurs. Vooral fietsers negeren het verbod. Daardoor ontstaan er regelmatig gevaarlijke situaties.

----------------------------------------- einde berichten ---------------------------------------------