Songfestival in Nederland alleen in HD te ontvangen via CanalDigitaal

07/05/2009 10:36

Canal Digitaal B.V.

Hilversum, 07 mei 2009 - Het Eurovisiesongfestival kan dit jaar exclusief via CanalDigitaal in HD worden bekeken op de vlaamse zender Eén HD. Zowel de halve finale op 12 mei, als de halve finale op 14 mei, waarin de Toppers aantreden, alsook de grote finale op 16 mei worden in HD uitgezonden. De zender Eén HD is in Nederland alleen te ontvangen via CanalDigitaal.

Al in bijna 70% van de Nederlandse huishoudens is het voor HD ontvangst benodigde HD(-ready) scherm aanwezig, getuige recent onderzoek van INTOMART GfK. In combinatie met een abonnement op digitale TV met HD ontvanger is de ontvangst eenvoudig te regelen.

De ontvangst van HD is binnen ieders handbereik gekomen, met de nieuwe digitale TV abonnementen die CanalDigitaal in april in heel Nederland introduceerde. Daarnaast maakt CanalDigitaal de overstap naar digitaal TV kijken in HD kwaliteit heel eenvoudig met de gratis installatieservice.

Behalve Eén HD biedt CanalDigitaal toegang tot een groeiend aantal HD zenders, waaronder Discovery HD, Nat Geo HD, BBC HD, Arte HD, Brava HDTV en MTV HD.

Meer informatie over HDTV aansluitingen van CanalDigitaal, de bijbehorende abonnementen en het HD zenderaanbod is te vinden op http://www.canaldigitaal.nl/smartpack

Over CanalDigitaal - http://www.canaldigitaal.nl

CanalDigitaal biedt het beste alternatief voor digitale televisie op het gebied van prijs, beeldkwaliteit en zenderaanbod. Samen met haar zusterbedrijf TV Vlaanderen vormt CanalDigitaal een van de grootste aanbieders van digitale televisie in de Benelux, met meer dan 825.000 huishoudens. CanalDigitaal en TV Vlaanderen zenden uit via het ASTRA Satellietsysteem en bieden hun klanten directe toegang tot alle Nederlandse en Vlaamse publieke en commerciële omroepen, premium sport- en filmkanalen en thematische zenders. Daarnaast is er een breed aanbod aan internationale kanalen vrij via ASTRA beschikbaar. Volgens onafhankelijke onderzoeken zijn de klanten van CanalDigitaal klanten zéér tevreden over de beeldkwaliteit, programma-aanbod en helpdeskservice (Onderzoek OPTA nov.'08).





http://www.canaldigitaal.nl/smartpack

http://www.canaldigitaal.nl