Gemeente Uithoorn

G2, de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn werken samen!

7 mei 2009
Per 1 mei a.s. treedt de G2 als nieuwe organisatie naar buiten. Hierbij werken Aalsmeer en Uithoorn samen op de onderdelen Wmo-voorzieningen, WOZ/belastingen en Werk en Inkomen.

Ook de ontwikkeling van het e-programma wordt vanuit G2 aangestuurd.

Het samenwerkingsverband is een bundeling van krachten met als doel de dienstverlening richting de inwoners verder te verbeteren.

Logo en huisstijl G2

Bij een nieuwe organisatie hoort een logo en huisstijl.

Het logo is qua kleur opgebouwd uit de kleur donkerrood van de gemeente Aalsmeer en de kleur geel van de gemeente Uithoorn. De G en de 2 zijn in elkaar geklemd om de samenwerking te benadrukken. De regel naast het logo: de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn werken samen! geeft op een duidelijke manier aan dat het om een samenwerkingsverband gaat. Deze regel wordt altijd naast het logo gebruikt zodat er geen misverstand over de samenwerking kan ontstaan.

Om u te informeren over G2 is een informatiefolder ontwikkeld. Deze is bijgevoegd als download. Deze informatiefolder is huis-aan-huis verspreid in week 17.

Neem mee: een G2 fietszadelhoesje

Bij de receptie van de beide gemeentehuizen kunt u een origineel G2 fietszadelhoesje vinden. Deze kunt u meenemen en om uw fietszadel doen. Dat zit wel goed!

Hierbij geldt: op = op.
^
foto: G2logo-banner

* Leaflet