Unie KBO

65plussers gezocht voor interview over woongedrag

65plussers gezocht voor interview over woongedrag

07-5 Voor interviews ten behoeve van een Europees project is de Unie KBO op zoek naar 65 plussers. Het interview wordt bij u thuis gehouden of op een locatie naar keuze. Doel van het project is inzicht te krijgen in het woongedrag van 65 plussers wanneer zij gebruik maken van (technische) hulpmiddelen in en rondom huis. De Unie KBO werkt mee aan een Europees project waardoor 65 plussers langer thuis kunnen wonen. Het project is per 1 april gestart en duurt twee jaar. Doel van het project is inzicht te krijgen in het woongedrag van 65 plussers wanneer zij gebruik maken van (technische) hulpmiddelen in en rondom huis.

Voor interviews ten behoeve van het project is de Unie KBO op zoek naar 65 plussers die kampen met bijvoorbeeld één van de volgende zaken: hoge bloeddruk, bronchitis, astma, reuma, diabetes, hartproblemen, artrose, migraine, allergie, huidproblemen, botontkalking, kanker, oogziekten (zoals glaucoom-maculadegeneratie), gehoorproblemen of een maagzweer. Zij kunnen ons helpen door hun ervaringen te delen middels een interview.

Het interview wordt gehouden in de periode mei-juli 2009 en vindt bij de deelnemer thuis plaats of op een locatie naar keuze. Het interview duurt ongeveer 1 uur. Als dank voor de bijdrage ontvangt iedere deelnemer een kleine attentie.

Wilt u zich aanmelden of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Til Sanders of Rob Knipping, telefonisch te bereiken via 073 612 34 75.