ID&T


Latest photo's
Start kaartverkoop en eerste namen Mystery Land 2009

Start kaartverkoop en eerste namen Mystery Land 2009

06-05-2009 - Het festivalseizoen staat weer voor de deur en daar is Mystery Land de grote afsluiter van. Zet dus alvast een flink kruis in je agenda, want op 29 augustus is het Floriadeterrein in de Haarlemmermeer het toneel voor meer dan 150 dj's, live-acts, straattheater en andere leuke dingen die Mystery Land compleet anders maken dan alle andere festivals. Giel Beelen had de primeur op 3FM, hij maakte in zijn radioprogramma de allereerste namen bekend.

Een van de headliners van Mystery Land is Swedish House Mafia. Steve Angello, Sebastian Ingrosso & Axwell staan deze zomer op geen enkel ander festival samen achter de draaitafels. De eerste naam die bekend is gemaakt voor het Techno podium is Drumcode labelbaas Adam Beyer. Electropopband Vive la Fête maakt onderdeel uit van het programma met uiteenlopende acts in de Grolsch Live. Om internationaal reizende ster Sander van Doorn kan inmiddels niemand meer heen. Felix da Housecat, die zijn verjaardag weer eens komt vieren op Mystery Land, staat naast formatie Le Le in de Rauw tent van Joost van Bellen, dit jaar een van de meest spraakmakende area's van Mystery Land. Tenslotte mogen we verklappen dat Noisecontrollers bij het koninklijke Q-dance staat.

Eerder werd al bekend dat Chuckie (Dirty Dutch), Michel de Hey (Hey!), Isis (All is One) en Fedde le Grand (Flamingo Nights) een eigen area invullen. Verder podia door Ex Porn Star, Turn up the Bass, Thunderdome, Oi!, Little Sexmachine, Bar27, Clubzonderfilter, VAgE gASTEN en het onlangs toegevoegde SFFRMKRS. De volledige programmering wordt dinsdag 19 mei bekend gemaakt.

De kaartverkoop van Mystery Land start aanstaande zaterdag 9 mei om 10:00 uur via Ticketonline.nl, 0900-3006000 (45cpm) en Free Record Shop. Kaarten kosten EUR62,50. Wegens de vroegtijdig uitverkochte edities van voorgaande jaren waarschuwen wij voor websites en particulieren die dure en vooral ook valse kaarten te koop aanbieden.

Mystery Land, 29 augustus, Haarlemmermeer

Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery

www.mysteryland.nl