Gemeente 's-Hertogenbosch

07-05-2009
Gemeente vergroot service aan de burger
De gemeente verruimt de dienstverlening op de diverse vestigingen in 's-Hertogenbosch. Vanaf 1 juni aanstaande kan de Bossche burger kiezen bij welke vestiging (Stadskantoor of één van de hulpsecretarieën) hij zijn reisdocumenten of rijbewijs aanvraagt en ophaalt.

Om dat mogelijk te maken, worden de openingstijden van de hulpsecretarieën in Empel en Engelen verruimd. Met ingang van dezelfde datum kan men de gehele ochtend (van 8 tot 12 uur) terecht op deze hulpsecretarieën. Daarnaast kan men in Rosmalen vanaf 1 juni ook een afspraak maken.
Om de keuzemogelijkheden van de Bossche burger nog verder te verruimen, wordt bovendien de avondopenstelling in Rosmalen verschoven van de dinsdag naar de woensdag. De aanvangs- en sluitingstijd van deze avondopenstelling blijft ongewijzigd. Hierdoor is er nu in onze gemeente op drie avonden een avondopenstelling.

Deze verruiming van de service past in het gemeentelijk beleid om de dienstverlening aan de burger te verbeteren. De gemeente neemt bij het ontwikkelen van de verbeterpunten de wensen en behoeften van de klant steeds als uitgangspunt.

De maatregelen worden opgesomd in een besluit van het college met betrekking tot de optimalisering van het gebruik van de hulpsecretarieën.