Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Bewonersavond toekomst jachthaventerrein

Tweede informatiebijeenkomst toekomst Jachthaventerrein Hoogvliet op donderdag 7 mei van 19.30 tot 22.00 uur in Informatiecentrum Hoogvliet.

Tweede informatiebijeenkomst toekomst Jachthaventerrein Hoogvliet

De deelgemeente Hoogvliet investeert flink in de natuurgebieden van de Groene Gordel. Doel is deze aaneengesloten groene zoom te verrijken met prachtige natuurparken en aantrekkelijke recreatievoorzieningen. Een van de projecten die de deelgemeente aanpakt is de herontwikkeling van het jachthaventerrein. De deelgemeente hecht veel waarde aan de mening van bewoners en belanghebbenden bij de herontwikkeling van deze mooie plek. Hoogvlieters en andere belanghebbenden zijn dan ook van harte welkom bij de tweede informatiebijeenkomst over dit project. Deze is op:

Donderdag 7 mei van 20.00 tot 22.00 uur in het Informatiecentrum Hoogvliet, Sprong 10

(zaal open om 19.30 uur)

Uw mening/inspraak

Samen met bewoners, belanghebbenden en experts werkt de deelgemeente aan een visie voor de ontwikkeling van het gebied rond de jachthaven Hoogvliet. Tijdens de bijeenkomst zal de stand van zaken worden gepresenteerd. U kunt dan zien hoe de input van bewoners tijdens de eerste informatiebijeenkomst van 17 maart is verwerkt.

De voorstellen die op de avond gepresenteerd worden, bevatten nog verschillende keuzevarianten. De deelgemeente hoort van u graag welke planonderdelen u graag terugziet in gebied. Wij vragen van u als bewoner om dit tijdens deze tweede informatiebijeenkomst in kleine workshops aan te geven.

De deelgemeente gebruikt vervolgens uw inbreng om haar plan compleet te maken. Zij presenteert dit complete plan in de derde en afsluitende informatiebijeenkomst.