Ingezonden persbericht


Persbericht
Amsterdam, 6 mei 2009

Nomadisch restaurant opent op Westergasfabriek

Restaurant Raïnaraï van chefkok Laurent Khellout opent op 7 mei in het Regulateurshuis 2 van Cultuurpark Westergasfabriek.

Raïnaraï opent op donderdag 7 mei 2009 om 19.00 uur de deuren van haar nieuwe restaurant op de Westergasfabriek. Raïnaraï is gespecialiseerd in de nomadische, Noord-Afrikaanse keuken. Drijvende kracht achter Raïnaraï is chefkok Laurent Khellout, die als kind opgroeide bij de Touareg in Algerije. In een warme omgeving van vuurkorven, grote ketels thee, tapijten en kussens serveert hij stoofschotels uit de tajine, maar ook snelle pasta's, Mediterraanse groentes en klassieke nagerechten zoals dadel- en chocoladetaart.

Vanaf 8 mei is Raïnaraï geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 uur tot
01.00 uur en in het weekend tot 03.00 uur. Elke vrijdag is het 'gekkenhuis' met optredens en speciale gerechten. Op aanvraag is de locatie te huur voor bruiloften en feesten. Je vindt Raïnaraï in Regulateurshuis 2, bij de derde en meest westelijke brug die toegang geeft tot Cultuurpark Westergasfabriek.

RAINARAI WESTERGASFABRIEK
Nomadisch restaurant
di t/m zo van 11.00 tot 01.00 uur, vr & za tot 03.00 uur

A ­ Regulateurshuis 2, Polonceaukade 40, 1014 DA Amsterdam T ­ 06 52547567
I ­ http://www.rainarai.nl
E ­ info@rainarai.nl
Bus 21 en Tram 10 ­ halte Van Hallstraat
Auto ­ Parkeergarage Westerpark, Van Bleiswijkstraat 8, 1051 DG Amsterdam


- einde persbericht -

Over Raïnaraï
7 belangrijke ingrediënten vormen de basis van Raïnaraï: Avontuur, Geloof, Muziek, Natuur, Plezier, Traditie en Warmte. Raïnaraï is behalve restaurant ook cateringbedrijf (o.m. voor de Parade en andere culturele festivals) en heeft naast de vestiging op de Westergasfabriek ook een traiteur/delicatessenwinkel op de Prinsengracht 252 in Amsterdam.

Over Cultuurpark Westergasfabriek
De industriële monumenten en het omliggende park van Cultuurpark Westergasfabriek vormen een multifunctionele ruimte en een modern stadspark van internationale allure. Je vindt er groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film-, theater- en expositiegelegenheden. Cultuurpark Westergasfabriek is centraal gelegen in Stadsdeel Westerpark in Amsterdam.



Ingezonden persbericht