Politie Noord- en Oost Gelderland
Joppe - Laptops gestolen uit woning


Woensdagavond 6 mei is er ingebroken in een woning aan de Huzarenlaan in Joppe. Onbekenden hebben onder andere laptops, camera's en kleding weggenomen.


De inbraak in het buitengebied van Joppe werd rond middernacht ontdekt. Men is binnengekomen door een ruit te forceren en heeft de hele woning doorzocht. Er zijn onder andere enkele laptops weggenomen, een televisie, een fototoestel, een filmcamera en wat kleding. De politie onderzoekt de inbraak en is op zoek naar mensen die iets opvallends rondom de woning hebben gezien op het tijdstip van de inbraak. Zij kunnen bellen met de politie op het nummer 0900-8844.


Zutphen - Man aangehouden voor vernielen ruit


De politie heeft op woensdagavond 6 mei een 22-jarige man uit Zutphen aangehouden. De man had rond 21.35 uur een ruit van een flat aan de Troelstralaan in zijn woonplaats geforceerd.


De man was onder invloed van alcohol en verklaarde de ruit bewust vernield te hebben. Nadat hij in het ziekenhuis aan zijn verwonding is geholpen, is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar is hij ingesloten voor verder verhoor.


Brummen - Politie zoekt getuigen aanrijding


Op dinsdag 5 mei vond er rond 15.45 uur een aanrijding plaats op de Zutphensestraat in Brummen. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren.


De aanrijding ontstond toen een bestelbus achter een vrachtauto op de Zutphensestraat stond te wachten op tegenliggers. Beide bestuurders verschillen van mening over de toedracht. De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.


Twello - Hond beschoten


De politie stelt een onderzoek in naar het beschieten van een hond. Dit moet op maandag 4 mei aan de Kruisvoorderweg in Twello zijn gebeurd. Mensen die informatie over het incident hebben, wordt verzocht met de politie contact op te nemen.


De hond liep tussen 16.30 en 22.30 uur in de boomgaard van de eigenaar. Toen het dier aan het begin van de avond nog niet binnen was, ging men zoeken. Later op de avond werd het door zijn baasje gevonden en bleek gewond.


De dierenarts kon aan het letsel zien dat de hond beschoten was. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


EINDE BERICHTEN



---- --