Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alblasserdam, 7 mei 2009

Mondial Aad de Wit Verhuizingen partner klimaatbureau HIER Castricums verhuisbedrijf investeert graag in duurzaam verhuizen

Mondial Aad de Wit Verhuizingen is onlangs officieel partner geworden van Klimaatbureau HIER. Tijdens verhuizingen mag het verhuisbedrijf uit Castricum het speciale Hier-logo voeren.

Dat Mondial Aad de Wit Verhuizingen (Castricum) het partnerschap is aangegaan, mag geen verwondering wekken. Het verhuisbedrijf profileert zich als een milieubewust bedrijf. Het partnerschap met Klimaatbureau HIER bewijst voor de zoveelste keer dat het verhuisbedrijf oog voor het milieu heeft. Mondial Aad de Wit Verhuizingen mag daarom het Hier-logo voeren. Het logo betekent dat het product, in dit geval verhuizingen, bijdragen aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Uiteraard is het verhuisbedrijf blij met het partnerschap. Directeur Carel Kuijper: "We zien dit als weer een grote stap in de goede richting van het tonen van onze betrokkenheid. Ook in de toekomst zal ons verhuisbedrijf altijd blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening nog schoner en beter te krijgen."

Mondial Aad de Wit Verhuizingen loopt voorop in het ontwikkelen van duurzaamheid in de verhuiswereld. De onderneming was vorig najaar het eerste verhuisbedrijf in Nederland dat CO²-neutrale verhuizingen uitvoert. In samenwerking met co2neutraal.net hoeveel CO² er tijdens een verhuizing wordt uitgestoten. Ter compensatie van deze milieubelasting investeert Mondial Aad de Wit Verhuizingen in projecten op het gebied van biomassa, zonne- en windenergie en andere duurzame energiebronnen. Andere maatregelen die de onderneming heeft genomen zijn schone en zuinige verhuisauto's (Euro5) en milieuvriendelijke verhuisdozen.

Foto: Mondial Aad de Wit Verhuizingen investeert graag in duurzaam verhuizen. Foto: Mondial Aad de Wit Verhuizingen.

Mondial Aad de Wit Verhuizingen, opgericht in 1929, verzorgt particuliere en bedrijfsverhuizingen in de regio Amsterdam. Het verhuisbedrijf uit Castricum, gevestigd aan de Castricummer Werf 40, is een specialist in het uitvoeren van particuliere en bedrijfsverhuizingen en de opslag inboedels en archieven. Jaarlijks verzorgt het bedrijf, dat twintig medewerkers in dienst heeft, meer dan duizend verhuizingen. Mondial Aad de Wit Verhuizingen is aandeelhouder in Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven.

Noot voor de redactie (