Gemeente Boxtel

Beplanting en paaltjes brandgang Vaandrig uit grond getrokken

Eind april is de brandgang achter Vaandrig opgesplitst. Het doorgaand fiets-/brommerverkeer kan niet langer gebruik maken van deze brandgang als fietspad. De gemeente heeft voor de splitsing van de gang paaltjes met metaaldraden en beplanting verzorgd. Enkel voetgangers hebben nu nog toegang tot de brandgang. Helaas krijgen de aangeplante beuken geen kans om te groeien. Onlangs zijn zowel de paaltjes als de aangeplante beuken uit de grond getrokken. Uiteindelijk draaien we met z'n allen als gemeenschap voor deze onnodige extra kosten op.

Speelterrein Vaandrig
De afgelopen weken is ook hard gewerkt om het speelterrein Vaandrig in te richten. Hekken staan om het terrein om de planten een kans te geven goed te kunnen groeien. Helaas zijn de hekken opengetrokken om op het terrein te komen. Ook hier zijn planten uit de grond getrokken. Al met al laat de openstelling van dit speelterrein daarom op zich wachten. Naar verwachting gaat het terrein 15 mei open, maar dan moeten hier tussentijds geen zaken vernield worden.

Meld vandalisme!
De gemeente vraagt omwonenden, voorbijgangers, om een oogje in het zeil te houden bij Vaandrig. Ziet u iets dat niet door de beugel kan? Wordt er een gemeenschappelijk 'goed' vernield? Neem dan contact op met de Servicelijn Openbare Ruimte, (0411) 61 79 10.

07-05-2009