Gemeente Boxtel

Inloopbijeenkomst terrein Pantarhei-Tielen

Momenteel wordt er gewerkt aan de inrichting van het terrein Pantarhei-Tielen. Op dit moment ligt het terrein grotendeels braak. De gemeente wil hier energiezuinige betaalbare woningen laten bouwen. Dit project staat centraal tijdens een inloopbijeenkomst op maandag 11 mei in het gebouw van Delta, Sint Ursula 12. Tussen 18.00 en 20.00 uur kunt u daar binnenlopen.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over alle stappen die gezet moeten worden voor de ontwikkeling van het terrein Pantarhei-Tielen. Tevens kunt u zich opgeven om deel te gaan nemen in een ontwerpgroep die samen met ons vorm gaat geven aan het project. Tijdens de bijeenkomst zijn wethouder Ger van den Oetelaar, projectleider Brian Voesten (METANOIA projectmanagement) en medewerkers van de gemeente Boxtel aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Nadere informatie
Voor meer informatie over deze inloopbijeenkomst kunt u contact opnemen met Brian Voesten, projectleider. Hij is bereikbaar via e-mail info@metanoia-pm.nl of telefonisch, (0495) 52 44 56.

07-05-2009