Gemeente Nijkerk


Verloting 11 bouwkavels,
plan Middelaar 2e Fase (Hoevelaken)

Uitgifte kavels voor vrijstaande woningbouw
De gemeente Nijkerk verloot binnenkort 11 bouwkavels in de vrije sector. Het gaat om bouwkavels in het plan Middelaar 2^e fase. De 11 bouwkavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen in de vrije sector en worden verkocht voor een vaste prijs van 400,- per/m² exclusief BTW. De grootte van de kavels varieert van 396m² tot 794m².

Informatiepakket
Vanaf donderdag 7 mei 2009 kunt u een informatiepakket en het inschrijfformulier afhalen bij de publiekswinkel op het stadhuis te Nijkerk of op het Gemeenteloket te Hoevelaken. Serieuze gegadigden kunnen zich vanaf donderdag 7 mei 2009 tot uiterlijk woensdag 10 juni vóór 12.00 uur bij de gemeente inschrijven. Geïnteresseerden kunnen aan de verloting mee doen door zich in te schrijven en hierbij de eerste tot en met de laatste voorkeur aan te geven. Inschrijving voor de verloting is open voor iedereen. Economische of sociale binding is niet nodig.

Inschrijfgeld
Relatief nieuw is dat bij de inschrijving voor deze bouwkavels 2.000,- inschrijfgeld betaald moet worden. Het inschrijfgeld wordt later verrekend met de koopsom of bij uitloting terugbetaald.

Inschrijven is accepteren
Wie mee doet aan de verloting wordt geacht de toegewezen bouwkavel te accepteren. Het na inloting achteraf niet accepteren van een kavel heeft tot gevolg dat het inschrijfgeld ad. 2.000,- niet wordt gerestitueerd. Door het vragen van inschrijfgeld wil de gemeente bevorderen dat alleen serieuze gegadigden aan de verloting mee doen.

Loting
De bouwkavels worden op woensdag 8 juli 2009 om 19.30 uur in het Zalencentrum De Haen De Brink 10C, 3871 AM Hoevelaken door een notaris verloot.

Meer informatie?
Hou deze website in de gaten voor meer informatie. Vanaf donderdag 7 mei 2009 is er meer informatie beschikbaar.