Gemeente Brummen


Gemeenteraad bespreekt voorstellen tijdens fora op 7 mei

(Oorspronkelijke publicatie datum: 26-04-2009)

Een voorstel over een integrale gebiedsontwikkeling voor De IJsselsprong. De locatiekeus voor de nieuw te bouwen gemeentehuis. De prioriteiten van het politieteam Brummen-Eerbeek voor het jaar 2010. Dat zijn enkele onderwerpen die de gemeenteraad op donderdag 7 mei gaat bespreken tijdens de maandelijkse forumbijeenkomsten. Het eerste forum dat van start gaat, het forum Ruimte, start dit maal al om 19.00 uur (een uur eerder dan gebruikelijk). Om 21.15 uur starten twee andere forumbijeenkomsten (te weten Bestuur/Veiligheid en Ruimte/Financiën). U bent zoals altijd van harte welkom om de fora bij te wonen en in te spreken of mee te praten.

Een forumbijeenkomst heeft tot doel voor de gemeenteraad om informatie te vergaren over onderwerpen waarover doorgaans later in die maand een politiek besluit genomen moet worden. Het forum dat om 19.00 uur van start gaat in de raadzaal kent een onderwerp, namelijk de locatiekeus voor nieuwbouw van het gemeentehuis. Dit forum duurt tot uiterlijk 21.00 uur.

Om 21.15 uur begint in de oude trouwzaal het forum Bestuur/Veiligheid. Twee inhoudelijke onderwerpen wor-den dan besproken: een rapport van de rekenkamercommissie waarin de commissie haar bevindingen weer-geeft met betrekking tot een specifiek dossier en de politieprioriteiten voor 2010. Eveneens om 21.15 uur begint in de raadzaal het forum Ruimte/Financiën. Dit forum bespreekt onder andere het voorstel met betrekking tot het project IJsselsprong. Ook de eerste bestuursrapportage en de benoeming van de accountant voor de periode 2009 t/m 2012 staat op de agenda.

Agenda
De agenda met de achterliggende stukken van het forum kunt u vanaf vrijdag 1 mei 2009 downloaden van deze website. Ook kunt u vanaf die datum een gratis een exemplaar afhalen bij de centrale informatiebalie in het gemeentehuis.