Arcadis NV

Datum en tijd: Donderdag 7 mei, 17.00 uur

LIVE TE VOLGEN OP INTERNET VIA WEBCAST

ARCADIS (NYSE Euronext: ARCAD) zal op 7 mei aanstaande vóór beurs de resultaten bekendmaken van het eerste kwartaal 2009. Hieraan gekoppeld wordt om 17:00 uur die dag een conference call voor financieel analisten gehouden die live zal worden uitgezonden via een webcast. CEO Harrie Noy en CFO Ben van der Klift geven daarin een nadere toelichting op de cijfers.

Geïnteresseerden kunnen meeluisteren via een link op de beleggerpagina van de ARCADIS website op het volgende webadres
http://www.arcadis-global.nl/investors. Bezoek voorafgaand aan de start van de webcast de website om u te registreren en te controleren of u over de juiste software beschikt. Na afloop van de webcast wordt een archiefexemplaar via dezelfde website beschikbaar gemaakt.

ARCADIS is een internationale onderneming die advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert op de gebieden infrastructuur, milieu en gebouwen. We werken aan de verbetering van mobiliteit, duurzaamheid en de kwaliteit van leven, door balans aan te brengen tussen de gebouwde en natuurlijke leefomgeving. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten voor bedrijven en overheden. Met ruim 14.000 medewerkers en meer dan EUR 1,7 miljard omzet, heeft de onderneming een uitgebreid internationaal netwerk dat steunt op sterke lokale marktposities.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Joost Slooten, ARCADIS NV, tel: 026-3778604; mobiel 06-2706-1880; e-mail: j.slooten@arcadis.nl

ARCADIS NV
Nieuwe Stationsstraat 10
6811 KS Arnhem