Ingezonden persbericht


Persbericht
Amersfoort, 7 mei 2009

Clixmaster lanceert versie R4 van Clixmaster Studio

Veel standaard functionaliteit en toonaangevende Profielen module beschikbaar

De nieuwe versie van Clixmaster Studio, het CMS voor online marketing, is een 'major release'. En niets is minder waar, want de nieuwste versie van Clixmaster Studio bevat vele nieuwe functionaliteiten, waaronder een uitgebreide Profielen module.

Profielen module
Inzicht in klantgedrag is vandaag de dag van groot belang. Doelgroepen worden individuen met eigen behoeften. Een online profiel van een (potentiële) klant is voor organisaties dan ook zeer waardevol. De nieuwe release van Clixmaster Studio heeft een uitgebreide Profielen module. Deze toonaangevende module stelt de gebruiker in staat websitebezoekers als profielen vast te leggen. Zolang zij niet worden gevraagd zich te registreren blijven zij anoniem, maar de gemiddelde marketeer heeft genoeg te bieden om bezoekers (potentiële klanten) zich te laten registreren.

De profielen in Clixmaster Studio kunnen naar eigen inzicht uitgebreid en opgeslagen worden om zo een goed inzicht te krijgen in de klanten. Op basis van kenmerken zoals surfgedrag of demografische gegevens kan er vanuit het CMS voor de klant specifieke informatie op de website getoond worden (user served content).

Statistieken
Naast de Profielen module wordt in Clixmaster Studio per pagina standaard een rapport gegenereerd met de meest gangbare statistieken. Zo is gemakkelijk in het CMS te bekijken welke pagina's populair zijn, welke links werken en welke niet. Het testen en bijsturen van content wordt op deze wijze vereenvoudigd.

SEO
Tevens zijn er ook verbeteringen doorgevoerd op het gebied van SEO. Het is nu standaard mogelijk een XML sitemap (voor o.a. Google) te genereren en ook vriendelijk leesbare url's zijn nu standaard in Clixmaster Studio.

Flash
Als extra service biedt Clixmaster haar gebruikers een bèta versie van de video converter, welke alle soorten video bestanden converteert naar flash.

Een compleet overzicht van alle nieuwe functionaliteiten is te vinden in de release notes van het product. Op de website www.clixmaster.com/r4 vindt u meer informatie.

Over Clixmaster Studio
Clixmaster is de ontwikkelaar van Clixmaster Studio, een innovatief content management (WCM) platform met een sterke focus op interactie, zoekmachinevriendelijkheid en gebruiksgemak. Clixmaster heeft zich tot doel gesteld om verschillende online toepassingen, die elke online professional nodig heeft, onder te brengen in één systeem: Clixmaster Studio.

Clixmaster Studio is hét CMS voor online marketing.

Clixmaster Studio is leverbaar in drie edities : Enterprise, Professional en Small Business. Door de modulaire opbouw kan Clixmaster Studio eenvoudig worden aangepast aan de ambities van de gebruiker. Daarbij onderscheidt Clixmaster Studio zich door enkele zeer vooruitstrevende modules, waaronder een hoogwaardige Epaper module, een geavanceerde vacaturemodule en diverse modules die interactie echt mogelijk maken.

Meer dan 150 middelgrote en grote organisaties kennen inmiddels de voordelen van het werken met Clixmaster Studio, waaronder veel gerenommeerde uitgeverijen, uitzendbureaus, financiële en zorginstellingen.



Ingezonden persbericht