Vrouwen met grotere cupmaat kunnen bikini-probleem achter zich laten


Vernieuwde, landelijke webshop van Farfallina voor bijzondere maten lingerie en badmode

ROSMALEN, 20090507 -- Farfallina heeft op 14 april jongstleden `de deuren' van haar nieuwe webshop www.farfallina.nl geopend. Vrouwen met een bijzondere maat kunnen voortaan winkelen in een vernieuwde, gebruiksvriendelijker online winkel met meer keus. De levertijden zijn korter, de voorraad is groter en het aanbod is weer aangevuld met de grotere omvangsmaten (de grotere confectiematen).

Juist in deze tijd van het jaar ligt de nadruk van de collectie op badmode. Dus het probleem voor vrouwen met een grote cupmaat is voorbij. Het probleem dat of het broekje goed paste en de bikini top te klein was, of de top paste en de broek veel te groot was, behoort nu tot het verleden. Het aanbod van badmodefabrikanten in de grotere cupmaten (D t/m K) is inmiddels zo groot dat er een ruime collectie kon worden samengesteld. Bovendien koop je de bikini top in je bh maat en kies je er dan een broekje in je eigen confectiemaat bij; mix & match heet dat. Zo past het voortaan dus allebei even goed.

Veel vrouwen (meer dan 80%) in Nederland dragen noodgedwongen de verkeerde bh maat. Vooral voor vrouwen met een grotere cupmaat is de keuze beperkt. Ondanks het grote aantal vrouwen dat inmiddels in deze categorie valt, blijft het aanbod mager. Farfallina begon 3 jaar geleden op internet een speciale shop voor vrouwen met een bijzondere maat die ook modieus voor de dag willen komen in kwalitatieve en goed passende lingerie en badmode.

Sinds Farfallina begin dit jaar is overgenomen, is hard gewerkt aan zowel de nieuwe collectie als aan de nieuwe webshop. De visie om vrouwen met een grotere cupmaat en/of grotere confectiemaat ruime keus te bieden blijft overeind. Farfallina's collectie reikt van Cup D tot en met cup L.

Over Farfallina

Farfallina bestaat sinds begin 2006 en biedt al vanaf het begin modieuze lingerie en badmode aan voor vrouwen met een bijzondere maat. Cup D t/m L. Omvang 60 t/m 105.
Esther Verbunt is sinds begin 2009 eigenaar en heeft haar ambitie om Farfallina groter te maken om een grotere groep vrouwen te bereiken meteen toegepast door een nieuwe webshop te laten ontwikkelen.

Farfallina is een pure online winkel. Er is geen fysieke winkel waar klanten naar toe kunnen komen. Voor de echte lastige gevallen zijn wel persoonlijke passessies aan te vragen.
Farfallina voert alleen de bekendere merken aan de bovenkant van het middensegment. Daarbij wordt constant gezocht naar nieuwe merken voor Nederland.





Ingezonden persbericht