Stukje Toverland bij bakkers Limburg en Brabant


Sevenum, 20090507 -- Wie de komende weken een bezoekje brengt aan een van de winkels van Thijs en Caroline Broekmans of Bas en Joep Gommans mag zich verheugen op een warm welkom in magische sferen. De bakkersfamilies hebben hun krachten namelijk gebundeld met attractiepark Toverland uit Sevenum. Gedurende 5 weken staat Toverland centraal in de winkels, en kunnen klanten sparen voor gratis toverlandproducten.

Toverland, wie kent het niet!
Toverland werd in 2001 geopend en sinds die tijd is er flink aan de weg getimmerd. In 2004 werd het park uitgebreid. Eén van de attracties die toen werd gebouwd was de Booster Bike, een achtbaan die uniek is in haar soort. De passagiers zitten op een motor die wordt afgeschoten met een snelheid tot bijna 75 kilometer per uur. In 2007 liet Toverland de houten achtbaan Troy bouwen door het Amerikaanse bedrijf GCI. Deze achtbaan is ruim een kilometer lang. De mascotte van Toverland is Toos Toverhoed.

Win entreekaarten voor attractiepark Toverland
Broekmans en Gommans hebben een leuke actie opgezet in de winkel waarbij klanten en hun kinderen kans maken op entreebewijzen voor Toverland. In de winkel zijn "toverlandsterren" verstopt. Op een leuke kleurplaat kunnen de kinderen aangeven hoeveel toverlandsterren ze in de winkel gevonden hebben. Onder de goede inzenders worden de entreebewijzen van Toverland verloot. Ook zullen de bakkers enkele Toos Toverhoed taarten weggeven.

Sparen voor leuke toverlandproducten
Alle klanten van de bakkers kunnen de komende weken sparen voor gratis toverlandproducten. Bij elke 6 euro besteding krijgt de klant een stempel, waarbij een volle stempelkaart recht geeft op gratis producten. Zo kan men bijvoorbeeld sparen voor Toverland kleurtjes, Toos dominospellen, Toverlandpetjes of Toos toverhoed knuffels.

Uniek Knettergek gebak
Om het tovergevoel helemaal compleet te maken hebben de bakkers Bas Gommans en Thijs Broekmans een speciaal tovergebakje ontwikkeld. "Als je het gebakje eet dan knettert het in je mond, net als je dat wel eens hebt bij speciale ijsjes. Ik droomde er al lang van om deze zogenaamde knettersuiker in gebak te verwerken, alleen blijkt dit in de praktijk erg moeilijk, maar nu is het toch gelukt", aldus Bas Gommans. "Ook hebben we een toverbrood, en toverbroodjes gemaakt. Allemaal lekkere producten waarvan kinderen heerlijk kunnen smullen!", aldus Thijs Broekmans.

Bakkers Broekmans en Gommans
De bakkersfamilies Broekmans en Gommans hebben de handen ineen geslagen met attractiepark Toverland. "Beiden zijn we bedrijven met een rijke historie, en staan we voor topkwaliteit brood en banket dat we dagelijks vers maken in onze bakkerijen in Sevenum en Panningen. We hebben als ondernemers een klik waardoor een samenwerking als deze een logische stap is!", aldus Joep Gommans.





Ingezonden persbericht