Ingezonden persbericht


Nominatie BCD Travel 'Werkgever van het Jaar 2009'

Utrecht, 7 mei 2009 - Deze maand is bekend gemaakt dat BCD Travel behoort tot de 148 Beste Werkgevers van 2009. In een uitgebreid medewerkersonderzoek zijn 263 organisaties met elkaar vergeleken. Aan de medewerkers is gevraagd om een oordeel te geven over de bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevende, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Het Beste Werkgevers onderzoek is door Effectory en VKbanen ontwikkeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Het is dé lijst waaraan alle grote organisaties mee kunnen doen en die gebaseerd is op betrouwbaar onderzoek. Ruim 1700 organisaties hebben in 2008 en 2009 de kans gehad om deel te nemen aan de verkiezing. In totaal is bij 263 organisaties het onderzoek uitgevoerd en hebben circa 157.170 medewerkers in Nederland hun mening gegeven. Op 22 juni worden de vier absolute winnaars bekend gemaakt. Organisaties met een minimale score van 6,75 op algemene tevredenheid zijn opgenomen in de lijst van Beste Werkgevers 2009.

"Medewerkers van BCD Travel waarderen de algemene tevredenheid met een 7,4. Dit is een stijging van 0,8 punten ten opzichte van de vorige meting. Door dit prachtige cijfer, dat ook in vergelijking met andere bedrijven zeer goed is, zijn we genomineerd. Een fantastische prestatie! Wij zijn dan ook trots op ons team en de getoonde loyaliteit naar ons bedrijf," aldus Peter Buis, algemeen directeur van BCD Travel in Nederland en België.


---

Over BCD Travel
BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 90 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 14 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 13.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl

Over BCD Holdings
BCD Holdings N.V. is een familiebedrijf, in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingen en marktleider in de reisindustrie. BCD Holdings bestaat uit: BCD Travel (zakenreizen), Park 'N Fly (parkeren nabij luchthavens), TRX (reistechnologie) en Airtrade (toeristische reizen). Het bedrijf is actief in meer dan 90 landen met ongeveer 15.000 medewerkers en een omzet, inclusief franchising, van U.S.$ 15,6 miljard. Voor meer informatie: www.bcd-nv.com