Ingezonden persbericht

Dinand Ebbinge wil grootste werkgever van Nederland worden

EMMEN ­ Dinand Ebbinge, eigenaar van Topwork Uitzendbureau in Emmen, wil de grootste werkgever van Nederland worden. Het klinkt misschien wat hoogdravend, maar wie de plannen van Ebbinge aanhoort, gelooft bijna meteen dat hij in zijn streven zal slagen. Ebbinge, die sinds 1996 in de uitzendbranche werkzaam is, heeft een eigen visie op de economische recessie waar we momenteel mee te maken hebben. "Ik denk niet in saneren, maar in uitbreiden. Ik ga groeien op de puinhopen van de recessie."

De innovatieve ondernemer ziet grote kansen in het hanteren van payrolling op een heel andere manier dan waar nu mee gewerkt wordt. "Het product waar ik mee kom is nieuw. Zie het als een combinatie van Deloitte en Randstad. Dat is Topworkdirect."

Wat beoogt de Emmer ondernemer nu eigenlijk. "De website www.topworkdirect.nl is het antwoord op een veranderende flexmarkt", begint hij. "We willen ondernemers aan ons binden. Dat doen we door het hanteren van zeer lage en heldere tarieven, geen verborgen kosten en een bekroonde en gemakkelijk te gebruiken website. Ondernemers kunnen bij ons personeel via onze website aanmelden, die dan bij ons op de loonlijst komen. Een ondernemer heeft een zorg minder door niemand in dienst te hoeven nemen. Hij heeft daardoor geen contracten met werknemers en geen nasleep als iemand niet voldoet. Het enige wat de ondernemer hoeft te doen is het inleveren van urendeclaratieformulieren. De rest handelen wij af. Alle risico's liggen bij Topworkdirect."

De ondernemer heeft via de website www.topworkdirect.nl direct toegang tot zijn eigen database met payrollgegevens. De werknemers kunnen op elk moment van de dag via een eenvoudig webformulier worden aangemeld.

Ebbinge tekent daarbij aan dat zijn tarieven laag zijn. "De complete BackOffice gebeurt vanuit ons hoofdkantoor in Emmen. We zijn dan ook niet op zoek naar kantoorruimte op A1 locaties. Nee, juist niet. Wel zoeken we twaalf ondernemers, die exclusief in een provincie als Franchisenemer acquisitie willen plegen. We krijgen momenteel de beste mensen aangeboden die bij grote uitzendorganisaties overbodig zijn. Eigenlijk de professionals die zij de deur uit doen. In twee jaar hebben we landelijke dekking. We streven een omzet van 47 miljoen euro na in 2012."

Topworkdirect

Postbus 6, 7800 AA Emmen.

T 0591 647514

F 0591 648472

Website: www.topworkdirect.nl

E-mail: emmen@topwork.nl