BViT haalt organisatie Europese MKB week naar Nederland


DEN HAAG, 20090420 -- Dankzij de inzet van het zeer ondernemende BViT en haar Innovatienetwerk zullen we in Nederland toch een ondernemerweek krijgen. Tot een week geleden was Nederland niet van plan om mee te doen. En ineens was daar het spreekwoordelijke 'groene licht' om toch sneltreinvaart een ambitieus, creatief, innovatief en interactief programma neer te zetten. De Nederlandse editiie van de Europese MKB week zal van 7 tot en met 15 mei in en om de Caballero Fabriek te Den Haag plaatsvinden.

Wat is de Europese MKB week?
De Europese overheden willen het midden- en kleinbedrijf ondersteunen. Een speciale actie is de eerste Europese mkb-week, van 6 tot 14 mei 2009 (in Nederland van 7 tot en met 15 mei 2009).

In die week wil Europa ondernemers bekend te maken met de Europese, landelijke en regionale steun waar zij aanspraak op kunnen maken.
De Europese mkb-week wordt gecoördineerd door het Directoraat-Generaal Ondernemingen en industrie van de Europese Commissie, maar de meeste activiteiten in de mkb-week worden georganiseerd door handelsorganisaties, adviseurs, regionale en plaatselijke overheden en andere organisaties uit de deelnemende landen, waaronder Nederland.


Europese MKB week NL organisatie





Ingezonden persbericht