Pixum Easybook XXL best getest in Nederland


Pixum wint als enige aanbieder de award "SUPER" in de fotoboek-test van het vakblad "DigiFoto Pro Magazine"

KEULEN, 20090507 -- In een fotoboek-test met meerdere online fotoservices van het gerenommeerde vaktijdschrift "DigiFoto Pro Magazine" behaalt het EasyBook XXL van Pixum de hoogste cijfers en wint daarmee de award "DigiFoto Pro SUPER". Het Pixum EasyBook XXL is hiermee het beste fotoboek om bijzondere foto's en momenten op bijzondere manier vast te leggen en te presenteren.

Aangenaam bladeren met echt boek-feeling en hoogwaardig stevig fotopapier, maar vooral de indrukwekkende fotoprint met vlijmscherpe beeldkwaliteit en brilljante kleuren - dit waren de doorslaggevende kwaliteitskenmerken voor "DigiFoto Pro" (Uitgave 1, April 2009). Het nederlandse fototijdschrift voor professionele en semiprofessionele fotograven vindt dit niet alleen de hoogste cijfers waard, maar ook het keurmerk "DigiFoto Pro SUPER".

Getest zijn negen luxe fotoboeken - extra groten formaten uit het superieure productsegment - van verschillende online fotoservices. Getest zijn de criteria: beeld- en drukkwaliteit, software-handling en instellingsmogelijkheden en papierkwaliteit. Het Pixum EasyBook XXL overtuigde door zijn 250 grams fotopapier en de vlijmscherpe beelden. Met het rapportcijfer 9,0 behaalde de Pixum fotoservice de hoogste punten in deze test. Van de andere acht aanbieders kregen drie het keurmerk "goed", een het waarmerk "value" en vier aanbieder helemaal geen keurmerk.

Met dit succes kan Pixum haar resultaten als testwinnaar binnen Europa verder uitbouwen.





Ingezonden persbericht