Ingezonden persbericht


PERSBERICHT ­ MELKWEG AMSTERDAM

Lily Allen
op 7 mei in de Amsterdamse Melkweg

Melkweg, The Max - donderdag 7 mei - 20.30 uur - ¤ 20,00 + lidm.

De Britse zangeres Lily Allen geeft op donderdag 7 mei 2009 een exclusief concert in de Melkweg in Amsterdam. Dit concert vindt plaats naar aanleiding van haar tweede album 'It's Not Me, It's You', dat in februari verschijnt. Het is het eerste concert van Lily Allen in Nederland sinds tweeënhalf jaar. De voorverkoop start op woensdag 3 december via de Melkweg en Ticket Service Nederland.

Lily Allen werd in 2006 in één klap beroemd met de singles ´Smile´ en ´LDN´ van haar succesvolle debuutalbum 'Allright, Still'. Ze is één van de eerste artiesten geweest die wereldwijd doorbraken dankzij MySpace. Op haar nieuwe album 'It's Not Me, It's You' werkt Lily Allen samen met Robbie Williams, Jamie T, The Kaiser Chiefs en Mark Ronson, de man die als producer achter het succes van Amy Winehouse zit. De eerste single, 'The Fear', komt uit in januari. Op haar MySpace zijn al voorproefjes van het nieuwe album te beluisteren.

De afgelopen jaren kwam Lily Allen met name in het nieuws vanwege haar privéleven. Lily Allen staat bekend om haar scherpe uitspraken en eigenwijze uitspattingen. Privé maakte ze in 2008 een zwaar jaar door. Gelukkig is er nu op muzikaal gebied goed nieuws over de zangeres te melden.


---