Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Nieuwegein, 02 april 2009

StraatGoed 7, 8 en 9 mei in Autotron Rosmalen

Nieuwste ontwikkelingen en trends straatwerk

Op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 mei vindt de beurs StraatGoed plaats in Autotron ExpoDome in Rosmalen. StraatGoed is het vakevent voor alle partijen uit de bestratingskolom: van overheid tot opdrachtgever en van materieel- en materiaalleverancier tot straatmaker.

Het is de tweede editie van dit evenement, dat georganiseerd wordt door Libéma Exhibitions in samenwerking met de Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland (OBN). De OBN ziet het evenement als een uitstekende gelegenheid om te laten zien wat de bestratingsbranche allemaal in huis heeft en vooral dat het een innovatieve bedrijfstak is met een stevige ambachtelijke basis.

Tijdens StraatGoed zet de complete bestratingsbranche zich in de schijnwerpers. Er zijn verschillende exposities met nieuwe trends en materialen, op het Demo-Doe-Terrein zijn volop demonstraties van machines, er zijn talloze stands met branche-informatie en er worden mini-congressen gehouden over de meest actuele onderwerpen.

Bovendien vindt tijdens StraatGoed op 8 en 9 mei het Nederlands Kampioenschap Straatmaken voor Vaklieden plaats. De deelnemende straatmakers zullen aan de hand van een vooraf bepaald patroon een straatwerk moeten maken. Kwaliteit, tijd en vakmanschap bepalen uiteindelijk wie er dit jaar met de titel vandoor gaat. Het Nederlands Kampioenschap Straatmaken voor Vaklieden is een initiatief van OBN.

De opening van StraatGoed is op donderdag 7 mei om 10.00 uur. Tijdens de opening zal een bekende Nederlander de award voor de Mooiste Straat van Nederland uitreiken. Meer informatie over StraatGoed op www.straatgoed.nl.