Gemeente Bussum

Fietscampagne gemeente en winkeliers

Belgerinkel naar de Winkel in Bussum

Fietscampagne gemeente en
winkeliers

Op de fiets naar de winkel loont. Dat is altijd al zo, want wie fietst naar de winkel maakt winst voor zijn gezondheid, voor zijn portemonnee en voor het milieu. Tussen 9 mei en 27 juni is het dubbel interessant om fietsend naar de winkel te gaan.

Meer dan 100 Bussumse ondernemers doen mee aan de landelijke campagne "Met belgerinkel naar de Winkel". Zij stempelen deelnemerskaarten af van klanten die op de fiets zijn gekomen. Onder de inzenders van volle spaarkaarten worden na afloop van de campagne tientallen aantrekkelijke fietsprijzen verloot.

Deelnemende winkeliers gezocht

Nog niet aangemeld als deelnemende winkelier? Download hier onder het aanmeldingsformulier. U kunt zich aanmelden door het ingevulde formulier te sturen naar:

Gemeente Bussum

T.a.v. afdeling Ruimtelijke Inrichting / G. Verweij

Antwoordnummer 270

1400 VB Bussum

Meer informatie over de campagne "Met Belgerinkel naar de Winkel" kunt u vinden in de informatiebrief van de gemeente gericht aan de winkeliers in Bussum,deze kunt u hier onder downloaden. Over de landelijke campagne is meer informatie te vinden op www.belgerinkel.nl

De campagne "Met belgerinkel naar de winkel" sluit aan bij de gemeentelijke Fietsnota die het gebruik van de fiets voor korte afstanden wil stimuleren.

Klik op onderstaande pdf bestanden op de stukken te downloaden:


* Aanmeldformulier.pdf

* Wervingsbrief.pdf