TROS


Hilversum, 06-05-2009Afdeling
Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 9 mei Radio 2 - 16.00 uur
ANTJE MONTEIRO
EN RACOON TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 9 mei ontvangt Bert
Haandrikman in TROS MUZIEKCAFÉ:

Antje Monteiro heeft in de loop der jaren
een reputatie opgebouwd als een allround showbizz-lady met een internationaal karakter. Ze speelde een hoofdrol in de musicals 'Aida' en 'Cats', en was presentatrice van het succesvolle muziekprogramma 'Het Gevoel Van....'. Nu is een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan: haar eigen Nederlandstalige album getiteld '100% Antje'.

margin-left:70.9pt;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:none;text-autospace: De Engelse singer-songwriter Ian Parker heeft zich ontwikkeld tot een tekstschrijver met een passie voor taal. Deze maand komt hij voor een achttal shows weer naar Nederland en brengt een EP op de markt met vijf nieuwe songs. Hij heeft zelfs een eigen Nederlandse fan-site.

Binnenkort vertrekt de Zeeuwse band Racoon
naar Engeland om een paar shows te doen in Brighton, Portsmouth en in Liverpool. In Zwitserland hebben ze inmiddels ook succes. Hun vorige single 'Lucky all my life' staat daar hoog in de speellijsten. Ondertussen is 'My Town' als single uitgekomen met daarbij een prachtige clip die voornamelijk is gemaakt door hun fans.

'Wild Verband' is een vervolg op de vorige
twee Nederlandstalige albums 'Verpand' (2006) en 'Verwant' (2007) van BJ Baartmans. Met die cd's legde hij een basis voor een nieuwe fase in z'n carrière als vertolker van eigentijdse folk blues en levensliederen in eigen taal.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl