Provincie Antwerpen


Mano Mundo editie 09 staat in de steigers!

Mano Mundo, het jaarlijks gratis festival dat plaatsvindt in het provinciaal domein De Schorre te Boom, zal in 2009 in het teken staan van de campagne Waardig Werk.


----------
De initiatiefnemer Provincie Antwerpen en mede-organisatoren 11.11.11 en Wereldsolidariteit organiseren opnieuw het grootste gratis wereldcultuurfestival van België op 9 en 10 mei in De Schorre.

868149.jpg
Belga
Mano Mundo is altijd al gratis geweest en nooit gratuit. Het festival heeft al jaren zijn niche als event dat daardoor een ander publiek bereikt dan andere gelijkaardige initiatieven. Mano Mundo opent elk jaar geheel gratis het seizoen van de grote muziekfestivals maar verhoudt zich niet tot de andere festivals als het geschenkje in de zak met cornflakes. In de eerste plaats stelt Mano Mundo vraagtekens bij de herkomst van de verpakking en houdt het een pleidooi voor een verscheidener aanbod. Het geschenkje mag u behouden, als u heet maar deelt met anderen.

Bart Meyvis
Recht op werk. Was het jaarthema vorig jaar Vrouwen Van De Wereld, dan zal dit jaar gewerkt worden rond Waardig Werk. Recht op werk, voor mensen overal op onze planeet, ongeacht geslacht, geaardheid, afkomst... Het wordt weer mouwen opstropen voor de meer dan 1000 vrijwilligers die jaarlijks het beste van zichzelf geven tijdens het tweede weekend van mei.

Praktische info
wanneer:
9 en 10 mei 2009
waar:
De Schorre, Boom
Verantwoordelijke gedeputeerde:
Inga Verhaert, sp.a
03 240 52 53

Perscontact:
Jo Lambin
Dienst Noord-Zuidbeleid
jo.lambin@admin.provant.be tel. 03 240 56 46