Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T Kamer van Koophandel Rotterdam

datum
8 januari 2009

betreffende
Persbericht:

Handelsmissie Argentinië en Chili

In navolging van een zeer succesvolle handelsreis in 2007 organiseert de Kamer van Koophandel Rotterdam van 9 tot en met 15 mei 2009 voor de tweede keer een handelsmissie naar Argentinië en Chili. Ondernemers die met de delegatie meereizen kunnen nieuwe handelscontacten leggen of de contacten die reeds zijn opgebouwd intensiveren. Bovendien krijgen zij door beide markten te bezoeken op efficiënte wijze een goede indruk en vergelijking van hun kansen en mogelijkheden op deze groeimarkten.

Opdrachtgever om deze handelsreis te organiseren is de EVD, bovendien wordt er nauw samengewerkt met Transfer Consultancy.

Wat kunnen ondernemers verwachten?
In samenwerking met het professionele exportondersteunende adviesbureau Transfer Latin Business Consultancy wordt op basis van een intakegesprek een individuele marktverkenning uitgevoerd en 'matchmaking' aangeboden. Dit houdt in dat afspraken met geïnteresseerde zakenpartners in deze landen voor bedrijven die meereizen op maat worden geselecteerd en afgestemd op het individuele bezoek-programma. Tevens zal worden gezorgd voor tolken en lokaal transport.


Deelname en inschrijving

Deelname staat open voor alle Nederlandse bedrijven. Er kunnen maximaal 16 deelnemers meereizen (in volgorde van aanmelding). De kosten voor deelname bedragen 500 euro. De kosten voor reis en verblijf, evenals eventuele overige, individuele kosten zijn voor eigen rekening. Een groepsarrangement zal worden aangeboden. Gezien de overweldigende belangstelling van de vorige handelsreis en het maximaal aantal deelnemers, wordt een tijdige inschrijving geadviseerd. Inschrijving vindt uitsluitend plaats via de website www.kvk.nl/handelsmissie

Noot voor de redactie,