AEGON

Medewerkers AEGON verdienen EUR 25.000 voor Right To Play

Voorafgaand aan de wedstrijd jong Ajax - jong Liverpool ontving Right To Play ambassadrice Barbara de Loor van AEGON een cheque van EUR 25.000. Dit bedrag is door medewerkers van AEGON bij elkaar gebracht via het AEGON Medewerversplan.
Barbara de Loor is onder de indruk van de betrokkenheid van AEGON. "Prachtig hoe AEGON en zijn medewerkers verschillende mogelijkheden blijft vinden om de sport- en spelprogramma's van Right To Play te ondersteunen. Samen met de opbrengst van dit bijzondere benefietduel kunnen nu nog veel meer kinderen in achtergestelde gebieden aan de Right To Play projecten meedoen. Ik ben daarom zowel AEGON als Ajax en adidas erg dankbaar."

De Loor ontving de cheque uit handen van Pascal Schellings, recruiter AEGON en verantwoordelijk voor het AEGON Medewerversplan. "Right To Play zet zich met hart en ziel in voor de levens van kinderen in ontwikkelingslanden en maakt daarbij gebruik van sport en spel. Het doel is om hierdoor gemeenschappen te versterken en structuur te bieden in het leven van kinderen die dit erg nodig hebben. Met het AEGON Medewerversplan proberen wij de samenhorigheid en de binding binnen onze organisatie te versterken door medewerkers nieuwe collega's te laten werven. Het is dan ook geweldig dat dit er voor gezorgd heeft dat wij nu een cheque kunnen overhandigen aan Right To Play", aldus Schellings.

Medewerkers van AEGON kunnen via het AEGON Medewerversplan zelf geschikte kandidaten voordragen voor openstaande functies. Hierdoor bespaart AEGON de wervingskosten die normaal gesproken gemaakt worden. Indien de kandidaat de sollicitatieprocedure met goed gevolg doorloopt, ontvangt de medewerker die hem/haar heeft voorgedragen een vergoeding en stort AEGON 500 euro in een potje voor een goed doel. Op deze manier is EUR 12.500 verdiend voor Right To Play. AEGON heeft dit bedrag vervolgens verdubbeld naar EUR 25.000. Het benefietduel tussen jong Ajax en jong Liverpool haalde daarnaast nog eens EUR 15.000 op en eindige in een 1 - 0 overwinning voor de Amsterdammers.

08/05/09 17:39