Priority
* Nog betere service voor klanten Priority door verbeterde samenwerking met partner BBned

Nog betere service voor klanten Priority door verbeterde samenwerking met partner BBned

Klanten van Priority profiteren door vernieuwde afspraken met partner BBned van een nog betere én snellere service. "Onze specialistische dienstverlening op het gebied van DSL en Breedband wordt daarmee echt een plug-and-play-oplossing", zegt Product Market Manager Jurgen Vreugdenhil (Priority).

De twee partners zijn blij met de verdieping van de samenwerking. Priority, telefonie-, data- en internetspecialist voor de zakelijke markt en BBned, de grootste zakelijke netwerkaanbieder van Nederland, leveren gezamenlijk Breedband sinds 2003. Door de vernieuwde afspraken sluit de specialistische dienstverlening van BBned nu naadloos aan op de dienstverlening van Priority. "Gezamenlijk kunnen we nu de markt in de volle breedte bedienen" zegt BBned CEO Arthur van den Ende. Jan Zweegman, Algemeen Directeur van Priority vult aan: "De operationele lijnen zijn een stuk korter geworden, waardoor Priority nog beter in staat is om haar klanten te ontzorgen."

Partnerprogramma

BBned is onderdeel van het Partnerprogramma van Priority. Doordat Priority haar specialistische partners onderdeel van de organisatie maakt, ontstaat een businessmodel gebaseerd op gelijkwaardige samenwerking. Voor klanten is dit een win-win-situatie.

Specialisten staan klaar

"Onze klanten profiteren van een snellere en betere service", zegt Vreugdenhil. "Als een vraag over het netwerk niet direct door onze helpdesk afgehandeld kan worden, staan onze specialisten samen met de specialisten van BBned klaar om direct in te grijpen. Een kwestie van snel schakelen. Storingen worden hierdoor snel en vakkundig verholpen."

Over Priority

Priority biedt innovatieve telefonie- data- en internetdiensten voor de zakelijke markt. Voornamelijk gericht op geavanceerde spraakoplossingen en geïntegreerde data- en spraakdiensten. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en efficiency kenmerken de diensten. Priority is koploper in de zorgmarkt. Alle academische ziekenhuizen bellen via Priority, net als een groot gedeelte van de regionale ziekenhuizen. Ook in de reisbranche, de financiële branche en de Contact Centers Branche wordt veel gebruik gemaakt van de oplossingen van Priority (onderdeel van UPC).

Over BBned

BBned biedt een compleet portfolio hoogwaardige breedbanddiensten aan service providers, systeem integrators en telecombedrijven. Het netwerk van BBned is een van de grootste DSL-netwerken met een dekking van ruim 85% in Nederland. Het breedbandnetwerk is grotendeels gebaseerd op DSL-technologie. BBned beschouwt glasvezel als een logische stap in de ontwikkeling van breedbandnetwerken en houdt zich intensief bezig met de verdere uitrol en ontwikkeling van glasvezelinfrastructuren in Nederland. Telecom Italia is het moederbedrijf. BBned is opgericht in juli 2000 en gevestigd in Hoofddorp. Zie voor meer informatie
www.bbned.nl