Politie Gelderland-Zuid

Met teveel alcohol achter het stuur

Bruchem, Nijmegen, 09-05-2009 o In Bruchem en Nijmegen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen aangehouden omdat zij met teveel alcohol op in de auto zijn gestapt. Bij één bestuurder is het rijbewijs ingevorderd omdat deze verlopen was.

In Bruchem trok een 25-jarige automobilist uit Dreumel rond 01.30 uur de aandacht van twee dienstdoende agenten, omdat hij een erf van een boerderij op reed, terwijl zij wisten dat hij daar niet woonde. De agenten hebben de man laten stoppen en hebben een blaastest bij hem afgenomen. Hij blies een A. Hierop werd de man aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Hier blies de man 400 ug/l op de ademanalysetest. Na onderzoek bleek dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Naast een rijverbod van 5 uur heeft de man uit Dreumel een proces-verbaal gekregen voor het rijden onder invloed en het rijden zonder geldig rijbewijs.

Nijmegen

Bij een controle in Nijmegen agenten een 46-jarige man uit Nijmegen aangehouden. Op het bureau blies de man 415 ug/l. De man is met een rijverbod van 3 uur en een proces verbaal weer vrijgelaten.

(15)

Laatst gewijzigd 09-05-2009 13:31 | © Regio Gelderland-Zuid |