Persoonlijke sponsors Miss Regio missen steunen slachtoffers loverboys


ALMELO, 20090503 -- Een speciaal VIP-arrangement voor bedrijven tijdens de finale van Miss Regio op 9 mei 2009 moet ervoor zorgen dat de stichting All Care Dott, die zich inzet voor slachtoffers van loverboys, met een mooie sponsorbijdrage naar huis gaat. Geinteresseerde bedrijven die zo'n arrangement boeken krijgen tijdens de finale behalve gratis entree voor zes medewerkers in de VIP-lounge, speciale belangstelling tijdens de finale-avond. Elke miss zal een VIP-bedrijf vertegenwoordigen en de miss die wint zal een dag promotie-activiteiten voor het gesponsorde bedrijf verzorgen. Alle opbrengsten van de avond zullen ten goede komen aan de stichting.

"Gezien de interesse van de media in de voorgaande jaren en de ruim 600 bezoekers tijdens de voorgaande finales kunnen bedrijven dus rekenen op een interessante exposure!"zegt de initiatiefnemer van het evenement Susan Stundebeek. "Als klap op de vuurpijl zal de winnende Miss Regio een volledige dag beschikbaar zijn voor haar sponsor. Te denken valt aan een fotoshoot, hostessfunctie bij een evenement, enzovoort. We hebben net zoveel VIP-arrangementen als finalisten, namelijk 16, dus op is op."

Protest

In de Internationale modellenwereld geldt een minimumlengte van 1,75 meter voor alle mannequins en modellen. Daardoor komen vrouwen en meisjes die aan alle eisen voor een carrière als model ruimschoots voldoen, maar alleen niet lang genoeg zijn, niet aan bod. De Miss Regio verkiezingen zijn geboren uit protest tegen deze norm en de sinds 2003 gekozen Misses laten zien dat de norm onterecht is.


In de voorgaande jaren is de verkiezing uitgegroeid tot een groot succes, zowel door een steeds toenemend aantal inschrijvingen van kandidaten uit het hele land als door het grote aantal belangstellenden voor, en sponsoren van de finale en evenementen.

Finale

De finale van deze zevende Miss Regio wordt gehouden in Dans&partycentrum Elkerbout bv te Almelo. Belangstellenden voor het VIP-arrangement kunnen zich aanmelden via info@missregio.nl . Kosten ervan zijn 995 euro per bedrijf. Gezien de korte tijd van de actie raadt de organisatie bedrijven aan met de mail meteen een bedrijfslogo op hoge resolutie mee te sturen.

www.missregio.nl