Benefietconcert Dok'n Concert


Samen voor beter onderwijs in Kenia

ROTTERDAM (OVERSCHIE), 20090407 -- In Theater Musica in Overschie vindt op 9 mei 2009 een benefietconcert plaats met twee doelen: 1)Een school bouwen in Mpeketoni, Kenia. 2)Mensen laten zien dat de wereld een mooie plek is. De artiesten die de avond tot een succes maken zijn talenten van eigen bodem. Zo komen de oogappels uit de Hoekse waard: Djind en The Sheep. Vier leden van het Vlaardings Musical Gezelschap zullen een energieke performance geven. Ook zullen de nationale streetdance groepen van Dansschool van Rijswijk en Djembégroep Bambata uit Vlaardingen hun kunsten laten zien en er is nog meer!

Het benefietconcert is een initiatief van drie gedreven mensen. Dimar van Overdijk, Addy Smits en Robin Schaap zijn naast hun werk Dokker Networks gestart om zich belangeloos in te zetten voor het goede doel.
Verder doet Dokker Networks aan coaching van studenten, bouwen van websites en hebben ze sinds kort een vrijwilligerssite opgericht.

Theater Musica is enthousiast over het initiatief en opent haar deuren vrijwillig op 9 mei en al het personeel komt helpen.

De gehele opbrengst van het benefietconcert zal gaan naar de school in Kenia. Dit zal in samenwerking worden gedaan met Wim van den Burg. Hij is al vele jaren actief in het gebied Mpeketoni (Kenia) en heeft daar vele scholen, waterputten, kerken en een ziekenhuis gebouwd.

Dokker Networks wil met dit concert laten zien dat mensen elkaar kunnen helpen in moeilijke tijden. Om deze reden zal Dokker Networks ook het digitale platform Dok4us oprichten voor vrijwilligers (Dokkers) om elkaar te vinden. Op 9 mei zal dit gelanceerd worden. Samen kunnen er mooie dingen ontstaan.


Bezoek de website voor meer informatie: doknconcert.dokkernetworks.com





Dokker Networks