Ingezonden persbericht


Persbericht

Je Moedernacht zal nooit meer hetzelfde zijn

* Neem je moeder mee en geef d'r gratis entree
* Je Moeder presenteert op 9 mei de eerste editie van Je Moedernacht

Amsterdam, 19 april 2009 - Op 9 Mei vieren we voortaan de nacht voor Moederdag: Je Moedernacht. De moeder aller feesten waar gezelligheid geen tijd kent en waar de handjes enthousiast in de lucht worden gegooid. Eerder was Je Moeder al te zien bij Stekker in het Gele Kasteel en toverden ze de foyer om tot een speeltuin bij Carl Craig in Tivoli de Helling. Maar nu komt eindelijk haar droom uit: Je Moedernacht! Het belooft een niet te overtreffen eerste editie te worden. Voor alles wordt gezorgd. Fijne locatie, hapjes, drankjes, muziekjes, slingers, ballonnen en vervoer.

Er mag ook gedanst worden. De hele avond. En daarom heeft Je Moeder een heerlijk bont gezelschap aan artiesten uitgenodigd. Ze trapt de avond af met niemand minder dan de dames van When Harry Met Sally & TESSisMORE. Erna zullen Je Moeder's lievelings Paco, Janszoon, Phat James en Vlemmingx de boel op stelten zetten. Eenmaal op stelten breken de bois van MilkMoneyMaffia (Groenland) de boel weer professioneel af. Wanneer je denkt dat het niet gekker kan nemen de heren van Mesjokke de tent over. Ten slotte geven zij het stokje door aan Pitto die er persoonlijk op zal toezien dat iedereen zich tot sluit uit de naad en in de maat blijft dansen.

Café Noorderlicht is the place where the magic happens. Aan de NDSM-werf in Amsterdam. Voor Je Moeders vrienden uit Utrecht is er vervoer geregeld. Daarom zijn er twee soorten kaartjes te koop. De een is alleen een kaartje, de ander is er een inclusief busreis. De bus vertrekt om 22:15 uur vanaf het Moreelsepark (bij CS) in Utrecht en gaat om 5.30 uur weer terug. Beide kaartjes zijn te koop viahttp://www.je-moeder.nl/je-moedernacht/.

Niet voor niets vieren we op 9 mei de nacht voor Moederdag. De dag waarop alle moeders jarig zijn. Verras haar daarom: Neem je moeder mee en geef d'r gratis entree!

Meer info op: http://www.je-moeder.nl

----------
Contactpersoon:
Arjan van de Steeg

Je Moeder
t. 06 15905019
e. info@je-moeder.nl
w. www.je-moeder.nl

----------

Je Moedernacht
Line-up:
When Harry Met Sally - TESSisMORE!
Je Moeder's fantastic four (Paco, Janszoon, Phat James & Vlemminx) MilkMoneyMaffia
Mesjokke
Pitto

Datum: 9 mei 2009 van 23.00 uur tot 5.00 uur
Locatie: www.noorderlichtcafe.nl
Prijs: 12 vvk, 12 deur of 19 incl. busreis Utrecht - Amsterdam Voorverkoop online: http://www.je-moeder.nl/je-moedernacht/

Web:
http://www.je-moeder.nl
http://whenharrymetsally.hyves.nl/
http://www.myspace.com/milkmoneymaffia
http://www.myspace.com/mesjokke
http://www.myspace.com/pittolive
http://www.noorderlichtcafe.nl

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=ydMQFjkyw1U

Flyer:
http://www.je-moeder.nl/wp-content/uploads/2009/04/je_moedernacht_front.jpg http://www.je-moeder.nl/wp-content/uploads/2009/04/je_moedernacht_back.jpg