Gemeente Oldebroek


Fiets en je wint altijd!

Op zaterdag 9 mei 2009 start de campagne 'Met Belgerinkel naar de Winkel'. De gemeente Oldebroek organiseert deze campagne omdat zij haar inwoners wil stimuleren met de fiets boodschappen te doen in plaats van met de auto. Fietsen draagt bij aan een beter klimaat en is ook goed voor de gezondheid. Verder zijn er vele prijzen te winnen tijdens de campagne. Daarom de slogan: ´Fiets en je wint altijd!´.

Hoe werkt de campagne?
De campagne duurt zeven weken, van 9 mei tot en met 27 juni 2009. Winkels, die aan de actie deelnemen, zijn herkenbaar aan de speciale campagneposter op het raam. Wie tijdens de campagneperiode bij deze winkels op de fiets boodschappen doet, ontvangt een stempel op de spaarkaart (nieuwe kaarten zijn daar ook verkrijgbaar). Na afloop van de campagne worden uit alle ingeleverde spaarkaarten prijswinnaars getrokken.

Prijzen
Bijna alle deelnemende winkels stellen een of meerdere prijzen ter beschikking. Er zijn bijna 100 prijzen te verdelen! Het gaat om prijzen als waardebonnen tot maar liefst ¤ 75,-, taarten, een mp3-speler, flessen wijn, bloemstukken, een stofzuiger, fruitmanden, appelcakes, een koffiepakket, een rollade, skates en nog veel meer!

Meer informatie
U kunt meer informatie vinden over de campagne op www.belgerinkel.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw T. van de Visse, tel: (0341) 427406, email: veluwsbelgerinkel@gmail.com.