HCC!regiodag Noord: het evenement voor elke computergebruiker

05/05/2009 12:08

HCC

Haarlem, 27 april 2009 - Op zaterdag 9 mei organiseert HCC het computerevenement HCC!regiodag Noord in het Fries Congrescentrum in Drachten van 10.00 - 16.00 uur. Dit evenement is voor iedereen gratis toegankelijk en biedt een grote variëteit aan onderwerpen. Naast lezingen worden demonstraties en workshops gehouden, waarbij een grote mate van interactie plaatsvindt tussen presentatoren en publiek.

De hoofdthema's van deze dag zijn fotografie, video, besturingssystemen en netwerken. Daar blijft het echter niet bij. Over allerlei andere onderwerpen worden lezingen en/of demonstraties gehouden, zoals de virtuele wereld Second Life, Genealogie en allerlei tips over hardware.

Ook is het mogelijk om onder begeleiding van een ervaren 'piloot' te vliegen met de Flight Simulator en als een ware machinist een trein met de Train Simulator te besturen.

Bezoekers met computerproblemen kunnen deze dag voor gratis hulp terecht bij de Testbank (gespecialiseerd in het testen van hardware) en HCC!hulp. Defecte apparatuur kan worden meegenomen.

Tijdens de HCC!regiodag Noord kunnen ook computeraccessoires, software en hardware worden gekocht. Bovendien zijn er tal van tijdschriften te verkrijgen, zoals CHIP, Computer Idee,

CHIP Foto-Video, iCreate, Gamer, PC Plus en Photoshop Creative.

Het bovengenoemde is slechts een kleine greep uit het goed gevulde en gevarieerde programma van de HCC!regiodag Noord. Een uitgebreid overzicht hiervan is te vinden op www.hccregiodagen.nl. Hier kan men zich vooraf gratis inschrijven voor de diverse lezingen.

Aanvullende informatie:

Wanneer: Zaterdag 9 mei

Tijdstip: 10:00 - 16:00

Locatie: Het Fries Congrescentrum

Adres: Oprijlaan 3, 9205 BZ Drachten





http://www.hccregiodagen.nl