Consumentenbond


---

8 mei 2009

Paul Molenaar in Raad van Toezicht Consumentenbond

Paul Molenaar is toegetreden tot de Raad van Toezicht van de Consumentenbond. Molenaar neemt de plaats in van Rob Visser, die in augustus 2008 stopte vanwege een verhuizing naar het buitenland.

Paul Molenaar (47) is een ervaren leidinggevende met een brede media-ervaring, met name op het gebied van internet. Hij was onder andere werkzaam bij uitgeverij Sanoma en bij de Ilse Media Groep. Voor de Consumentenbond ziet Molenaar belangrijke kansen en uitdagingen. Jongeren hebben daarbij als doelgroep zijn bijzondere interesse. Als belangrijkste kracht van de bond noemt Molenaar de onafhankelijkheid.

Compleet

Met het toetreden van Paul Molenaar is de Raad van Toezicht van de Consumentenbond weer compleet. De Raad van Toezicht staat onder leiding van voorzitter Thom de Graaf en bestaat verder uit de leden Harry Fijnaut (tevens vice-voorzitter), Carola Hageman, Arnoud Klerkx, Medy van der Laan, Wop de Lange en nu dus ook Paul Molenaar. De Raad van Toezicht controleert de directie van de bond en stelt strategische kaders.