Fotowedstrijd bij PeJe Diertotaal


HOOGEVEEN, 20090508 -- Om de Week van het Huisdier extra onder de aandacht te brengen van huisdierbezitters en mensen die overwegen een huisdier te gaan kopen, organiseert PeJe Diertotaal tijdens de week van het huisdier een fotowedstrijd. Via Info@PeJeDiertotaal.nl kunnen foto's ingestuurd worden. Laat zien dat u als dierenbezitter samen voor gezond gaat. Onder de inzendingen wordt een tegoedbon van ¤25,- verloot. De mooiste foto's worden op www.PeJeDiertotaal.nl gepubliceerd. Met dit evenement wil PeJe Diertotaal laten zien hoe belangrijk het is om goed voor jezelf én voor je huisdier te zorgen. Bezoekers krijgen dan ook veel praktische tips om samen gezond te blijven.

PeJe Diertotaal is een webshop welke elke week wordt uitgebreid. Het assortiment biedt veel keuze voor alle huisdieren. Innovatief, kwaliteit en service is het motto.

De Week van het Huisdier wordt ieder jaar georganiseerd door het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren (LICG) om nog eens extra onder de aandacht te brengen dat mensen op een verantwoorde manier met hun huisdier om moeten gaan. Dit jaar is de Week van het Huisdier van 9 tot en met 17 mei en is het thema "Samen gezond!". In een speciaal voor de Week van het Huisdier gemaakt boekje van Jan, Jans en de kinderen kunnen mensen alles lezen over hoe zij samen met hun huisdier slank kunnen blijven en wat zij moeten doen als hun dier een ongelukje heeft gehad. Ook kunnen zij in het boekje lezen over de maatregelen die zij kunnen nemen om geen ziektes van hun dier te krijgen en wat voor mogelijkheden er zijn als blijkt dat zij of hun huisgeno(o)t(en) allergisch zijn voor hun huisdier. Het boekje is tijdens de Week van het Huisdier gratis op te halen bij dierenspeciaalzaken, dierenartspraktijken, dierenpensions, dierenasiels en kinderboerderijen. Uiteraard is het boekje - zolang de voorraad strekt - van 9 tot en met 17 mei as. ook gratis verkrijgbaar bij www.PeJeDiertotaal.nl.





ingezonden persbericht