KNWV

Nieuwsbericht Zeilen

18-2-2009

J22 matchrace-event

Op zondag 10 mei wordt in de Delftse binnenstad voor de vijfde maal op rij het spectaculaire J22 matchrace evenement "Biglift Slag om Delft" georganiseerd door de 'Delftse Studenten Wedstrijd Zeilvereniging Broach'.

De wedstrijden worden gevaren in de Kolk. De Kolk is een hoek in het Rijn-Schie kanaal midden in de binnenstad van Delft, waar Johannes Vermeer ooit zijn "gezicht op Delft" schilderde. Het formaat en de ligging van het water maken van "De Biglift slag om Delft 2008" een ideaal evenement voor toeschouwers. Zondag de 10e bestaat er de gelegenheid om de wedstrijden van de kant te volgen onder het genot van een hapje en een drankje. De wedstrijden zijn van zeer dichtbij van alle kanten goed te bekijken en worden op de zondag voorzien van commentaar door een Matchrace Speaker.

De matchraces worden gevaren in J22's ter beschikking gesteld door Broach zelf. Het is dus niet nodig uw eigen J22 mee te nemen. Op dit moment is de Kolk commissie druk bezig om de Notice of Race te voltooien. Mocht u interesse hebben om mee te doen met dit unieke zeil evenement stuur dan voor 1 maart 2009 een e-mail met uw
contactgegevens naar kolk@wedstrijdzeilen.tudelft.nl. Er wordt persoonlijk contact met u opgenomen wanneer de inschrijving is geopend.