PvdA Rotterdam


Jonge moeder verwendag op Moederdag in Rotterdam

oprichting Landelijk Platform Jonge Ouders

Tweede Kamerlid Chantal Gill'ard organiseert op Moederdag de jonge moeder verwendag. Zij doet dit in het kader van Your World. Maar dat is niet het enige. Op deze dag wordt ook het Landelijk Platform Jonge ouders opgericht.

Jonge moeder verwendag
Jonge moeders worden uitgenodigd om zich op Moederdag lekker te laten komen verwennen. Door een kapper, een visagist of een masseur. "Wanneer je er op en top uitziet wordt er een mooi portret gemaakt door de fotograaf, om mee naar huis te nemen."

Landelijk Platform Jonge Ouders
Chantal Gill'ard: "Maar we doen meer op 10 mei. We richten dan ook het Landelijk Platform Jonge Ouders op. Jonge ouders zijn geen problemen maar lopen soms tegen bepaalde problemen aan en problemen zijn er om aangepakt te worden. Dat is waar het Landelijk Platform jonge ouders voor staat. Jonge ouders willen af van het taboe om voor je 25ste ouder te worden en willen beter ondersteund worden." Scholingsmogelijkheden, huisvesting, kinderopvang, jeugdzorg, ruimte voor jezelf en je partner, beeldvorming en eigen verantwoordelijkheid zijn zaken die belangrijk zijn. Er wordt ook een bestuur van het platform gekozen, hiervoor kan iedere jonge ouder zich opgeven via hyves: Http://platformjongeouders.hyves.nl

Wanneer: Zondag 10 mei 2009 van 15:00 uur tot 18:00 uur Locatie: Your space, Kruiskade 9 in Rotterdam


___________________________________