Deelgemeente Charlois Rotterdam

ZAP Zuiderpark viert Moederdag

Aanstaande zondag is het Moederdag en wat is nou leuker dan de middag met het hele gezin door te brengen in het Zuiderpark?

De hele zomer lang kunnen kinderen elke woensdag- en vrijdagmiddag en elk weekend kanoën in het Zuiderpark Avonturen Point (foto Thuis op Straat) Kinderen kunnen deze dag tussen 13.00 uur en 15.00 uur natuurschilderijen maken voor de moeders. Aanmelden is niet nodig! Moeders zelf kunnen deze dag een step, kano, kajak of waterfiets huren met 50% korting.

In het paasweekend begin april is het Zuiderpark Avonturen Point (ZAP) weer gestart met de activiteiten in het Zuiderpark. Dit eerste weekend was een succes! Het was heerlijk weer en ZAP is dan ook drukbezocht.

Ook tijdens de meivakantie zijn er veel leuke activiteiten. Zo konden bezoekers op dinsdag 5 mei voor maar één euro ZAPpen. Iedereen kon zich uitleven met een half uurtje steppen, kajakken, kanoën of waterfietsen. Op woensdag 6 mei was er een triatlon speciaal voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Aangemoedigd door ouders, vriendjes en vriendinnetjes konden de kinderen kajakken, steppen en hardlopen voor de snelste tijd. Ook was er een pannakooi en een springkussen in het park. In de meivakantie is ZAP iedere middag open.

Zuiderpark Avonturen Point

De activiteiten zijn georganiseerd door ZAP, een voorziening die financieel mogelijk gemaakt wordt door Deelgemeente Charlois. De activiteiten in het ZAP worden uitgevoerd door Thuis Op Straat en vinden plaats op locatie Oldegaarde, nabij restaurant Meerzicht. Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.zapzuiderpark.nl. [s?deelgemeenten
.Openbaar_60327.Deelgemeenten_60666.Deelgemeente Charloi_350015.Actueel_350016.Nieuws_350022.type nieuwsberichten_2167799.ZAP Zuiderpark viert_2240517]
---

Deelgemeente Charlois, 06-05-2009