Stadsdeel Amsterdam Centrum


Opening MeidenLounge op 10 mei

7 mei 2009

In tienercentrum de Clutch gaat op zondag 10 mei de MeidenLounge van start! Op moederdag zijn alle vrouwen, moeders en dochters van harte welkom bij deze wervelende openingsmiddag. Wethouder Wil Codrington zal officieel het startsein geven voor de MeidenLounge.

Speciaal voor meiden is er nu de MeidenLounge in tiener- en jongerencentrum De Clutch in de Czaar Peterbuurt.

De MeidenLounge is er gekomen dankzij tien actieve en vastberaden bezoeksters van jongerencentrum de Clutch. Al langere tijd waren zij op zoek naar een eigen plek, waar meiden zichzelf konden zijn zonder "stoere" jongens. Na een handtekeningenactie en het organiseren van activiteiten alleen voor meiden is er nu officiële MeidenLounge. De loungeplek is er voor en door alle Amsterdamse meiden van 15 jaar en ouder, ongeacht hun achtergrond. De entree is gratis.

Programma

Tijdens de openingsmiddag kun je verwachten: een modeshow, henna-paint, buikdansshow, nagel-haarstylist, een (vrouwelijke) DJ en lekkere hapjes en drankjes! De middag is van 14 - 20 uur, de officiële opening door wethouder Wil Codrington vindt plaats om 15.30 uur.

Vaders, broers en buurmannen zijn welkom om een kijkje te nemen tussen 14 - 16.30 uur.

Adres: jongerencentrum De Clutch, Tweede Leeghwaterstraat 5b, 1018 RA Amsterdam.

Telefoon (020) 3202583.

Activiteiten en openingstijden van de MeidenLounge

Je kunt er zelf bepalen wat je wilt ondernemen of gewoon lekker "hangen" met andere meiden. Ook organiseren de meiden samen af en toe evenementen en feestjes. Stichting IJsterk begeleidt de MeidenLounge.

Openingstijden: Elke vrijdag van 16 - 21 uur, en elke dinsdagavond is er meidenavond van 17 - 21 uur.